Een vakantie- of dagkamp, iets voor jouw kind?

De zomervakantie ziet er dit jaar voor veel gezinnen anders uit en gaan we überhaupt wel op vakantie?  Voor veel ouders is zes weken zomervakantie een uitdaging qua opvang en vaak slaat de verveling bij kids ook toe. Een vakantie- of dagkamp kan een geweldige oplossing bieden en het is voor iedereen win-win. Er is tegenwoordig zoveel leuk aanbod, kijk maar eens wat er allemaal voor te gekke kampen in onze omgeving zijn. Maar wees er snel bij, want er zit al heel veel vol! 

Hartelijke groetjes,
Riëtte en Titia
 
Summer beach camp in Zwolle

Summer Beach Camp van Macventure Sports


Zoek je het leukste zomerkamp van Zwolle en omstreken? Dan heb je hem gevonden! MacventureSports organiseert zomerkampen op en rondom het strand van de Milligerplas. Voor kinderen tussen de 10 en 16 jaar. De activiteiten, zoals SUPpen, Longboarden en Snorkelen, vinden plaats op de Milligerplas. Tussen de activiteiten door kun je even bijkomen. Er is een 3 en 5 daags kamp met 4 verschillende data.
Lees meer over Summer beach camp >>
 
Zomer Korfbaldagen Sparta & Skills in Zwolle

Korfbalskills Zwolle

Drie dagen lang korfbalplezier in de zomervakantie, wie wil dat nou niet? Op maandag 3 augustus, dinsdag 4 augustus en woensdag 5 augustus organiseert Sparta Zwolle in samenwerking met Skills Zwolle, onder de naam Korfbalskills Zwolle, deze zomer drie heuse korfbaldagen! Drie dagen vol op met korfbal bezig zijn, het beloofd een groot korfbalfeest te worden! Het programma is dagelijks van 09.00 uur – 15.00 uur. De kosten voor deze drie dagen zijn €99,50 en daarvoor krijg je naast techniektrainingen, korfbalactiviteiten, begeleiding en lunch ook een fraai tenue, met je eigen naam, een certificaat en een toepasselijk aandenken.
Check hier info Korfballskills >>
 
Voetbalkamp PEC Zwolle

Dagkamp PEC Zwolle

In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar verschillende PEC Zwolle Voetbalkampen georganiseerd.Tijdens het PEC Zwolle Voetbalkamp staat voetbal 3 dagen (tussen 9.00 uur - 15.00 uur) centraal. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel,- techniek,- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop.Er zijn verschillende data en locaties in Zwolle.
Er is ook  een gaaf Girls Only Voetbalkamp, 2 dagen met volop meiden voetbalplezier.
Meer info over PEC Zwolle voetbalkamp >>
 
Xapp zomerkamp in Heino

Acteren, zingen en filmen

Acteren, filmen of zingen? Het kan allemaal tijdens de zomerkampen van Xapp! Al 18 jaar DE naam voor uitvoerende kunsten.
Xapp biedt een vijfdaags musicalkamp, zangkamp, cinekamp en muziektheaterkamp.
De Xapp kampen vinden plaats  op een geweldig kampterrein met geweldige faciliteiten in Heino en biedt veel meer dan alleen de workshops. 

Meer info over Xapp zomerkamp >>
 
Skills voetbalkamp in Zwolle Zuid

Voetbal dagkamp van Skills


 Al jaren een begrip in Zwolle, de Zwolse Voetbaldagen bij vv SVI. Voor het zesde jaar de bekendste voetbaldagen van de zomervakantie. Iedere editie staat garant voor kwaliteit en plezier, en ook dit jaar maken ze er weer een groot voetbalfeest van! De Zwolse Voetbaldagen is voor iedere voetballer vanaf 6 jaar de beste afsluiting van de zomervakantie! De Zwolse Voetbaldagen 2020 vinden plaats op maandag 10 augustus, dinsdag 11 augustus en woensdag 12 augustus 2020.
Lees meer over Skills voetbaldagen >>
 
XS Kunstacademie in Zwolle

Kunst dagkamp 

Wellicht ken je XS Kunstacademie in Zwolle al.  Ze bieden deze zomer ook een dagkamp aan op 29 juli. De dag is van 9.00 tot 17.00 uur . Eerst uitleg en compositie- kleur- leren kijken  en dan ga je aan de slag met schetsen en schlderen. Aan het einde van de dag mag je je werk presenteren.

Deze academie is tot stand gekomen i.s.m. Museum de Fundatie en Go-Kids regio Zwolle De XS Kunstacademie junior is de academie voor de allerjongste kunstenaars in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. 
Meer info & inschrijving mail naar XS kunst academie >>
 
Ubuntu sportkamp

10% Go-Kids korting op je zomerkamp bij Ubuntu!

3 of 5 dagen lekker voetballen bij Sportcampus de Pelikaan, dat kan bij het voetbalkamp van Ubuntu Sport. De kampen vinden van 10-14 augustus plaats, en via Go-Kids ontvang je 10% korting!  Dus ben jij klaar voor je debuut in oranje? Kijk dan snel verder!
Meer info over Ubuntu >>
 
Dagkamp Mad Science in Zwolle

Dagkamp bij Stadshoeve in Zwolle

Geef je kind deze zomer een avontuur cadeau. Wat dacht je van raketten lanceren, slijm maken en werken aan de coolste gadgets. Gun je kind een super te gek gave én educatieve vakantie en schrijf hem of haar in voor een dagkamp van Mad Science. Dit jaar voor het eerst in Zwolle bij de Park de Stadshoeve. De vierdaagse dagkamp vindt plaats van 13 t/m 16 juli en  10 t/m 13 augustus en is voor kids vanaf 6 jaar.
Meer info over Mad Science >>
 
Skills Voetbalkamp in Berkum en Dalfsen

Voetbal dagkamp van Skills

Al jaren een begrip in Zwolle, de Zwolse Voetbaldagen, maar nu voor het eerst in Berkum en Dalfsen. Naast de bekende Zwolse Voetbaldagen organiseren ze dit jaar in de eerste week van de vakantie ook de Zomer Voetbaldagen 2020 bij Berkum en in de laatste week van de vakantie in Dalfsen. Leerzame trainingen, uitdagende voetbalonderdelen, iedere dag een uitgebreide lunch een tenue met jouw eigen naam en natuurlijk een gaaf aandenken!  De Zwolse Voetbaldagen Berkum 2020 vinden plaats van  6 juli t/m  8 juli 2020 en in Dalfsen van 10 t/m 12 augustus.
Check hier info Skills Berkum >>
Check hier info Skills Dalfsen >>
 
Zomerkamp Juvigo in Overijssel en overig Nederland

Zomerkamp Juvigo

Op zoek naar een avontuurlijk of een sport kamp? Of past een creatief kamp met zang of film of dieren je beter? Bij Juvigo vind je allerlei soorten kampen, zoals een outdoor, musical, survival, zeil en (kite)surf, game, techniek, meiden en nog veel meer. Je kunt zoeken op thema, maar ook op provincie. Als afstand geen rol speelt heb je nog veel meer mogelijkheden zoals kampen met thema:  dierenverzorging, sport als tennis, voetbal en hockey, Taal en watersport. Er is dus heel veel keuze en het wordt vast nog lastig kiezen, want er is zoveel leuks.
Check hier aanbod Juvigo >>