Go-Kids en Landstede Basketbal werken samen! De basketbal eredivisie is superspannend en ook superleuk om te kijken. Regelmatig zijn er speciale kids wedstrijden waarbij er een springkussen aanwezig is en kids ook zelf kunnen basketballen. Via Go-Kids ga je nu precies zien wanneer deze wedstrijden plaatsvinden. En om te laten zien hoe leuk het is zoeken we voor de aankomende spannende wedstrijd een sportieve Go-Kids reporter!

Word jij vlogger bij Landstede Basketbal?

Wil jij op de eerste rij zitten bij een eredivisiewedstrijd van Landstede Basketbal, de basketbaltrots van Zwolle? Meld je dan snel aan als vlogger en misschien zit jij zondag 15 april al wel langs de lijn bij de thuiswedstrijd van Landstede Basketbal tegen Basketball Academie Limburg!

Landstede Basketbal is één van de beste basketbalclubs van Nederland. In de afgelopen twee seizoenen heeft de Zwolse ploeg in de finale gestaan van de strijd om het landskampioenschap. En ook dit seizoen doet Landstede Basketbal weer volop mee om de grote beker die je krijgt als je kampioen van Nederland wordt. Om kans te blijven maken op de beker moet Landstede Basketbal zondag 15 april thuis winnen van Basketball Academie Limburg, dus het wordt zeker weer een spannende wedstrijd. Een basketbalwedstrijd met spectaculaire dunks, driepunters en heel veel sfeer op de tribunes! Er is zelfs een leuke Kidshal, met een groot springkussen en je kunt er natuurlijk zelf lekker basketballen.

Jij kunt deze competitiewedstrijd van Landstede Basketbal van heel dichtbij meemaken. En als vlogger van Go-Kids krijg je zelfs de kans om de lange basketballers zelf aan te raken en even met ze te praten. De langste speler van Landstede Basketbal is Olaf Schaftenaar. Hij speelt met nummer 14 op zijn shirt en hij is maar liefst 2 meter en 8 centimeter lang. Nigel van Oostrum is de aanvoerder van het topteam. Hij is geboren in Engeland. Verder spelen er ook vier basketballers uit Amerika bij Landstede Basketbal. Dit zijn Jordan Gregory, Sherron Dorsey-Walker, Noah Dahlman en Franko House. Zij hopen allemaal dat jij zondag op de eerste rij zit. Wacht dus niet te lang en meld je snel aan als vlogger!

De eredivisiewedstrijd tussen Landstede Basketbal en Basketball Academie Limburg begint zondag om 14.00 uur in het Landstede Sportcentrum, Hogeland 10 in Zwolle. Tot dan!

Wil je wel vlogger worden en de spelers interviewen? Meld je dan aan via info@go-kids.nl!