Back to school!

Helaas zit de zomervakantie er voor regio Noord er bijna weer op. De afgelopen 6 weken was het aanbod van leuke kinderactiviteiten in de regio's enorm en we hebben ons dan ook goed vermaakt in de speeltuin, in het zwembad, in het indoorspeelparadijs bij slecht weer (ja dat was er ook), bij de kinderboerderij en alle ander leuke uitjes die we hebben beleefd. Heerlijk samen leuke dingen doen maar ook even bijkomen van school met een leuke film of spelletjes: “Nu willen we even chillen mama!"

Inmiddels zijn de schooltassen, broodtrommels, bekers en gymspullen zijn weer opgezocht en we gaan weer terug naar het schoolritme! Vroeg uit de veren, naar school en werk en is de Go-Kids family planner weer goed gevuld met alle activiteiten, zoals kinderfeestjes, sportactiviteiten, clubjes en afspraken. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Sommige ouders en kinderen kijken hier naar uit en voor anderen mag net nog weken zo doorgaan. Maar om de eerste weken makkelijk in het ritme te komen, hebben we met de Go-Kids regio's voor de Club van relaxte moeders een lekker Back to school weekmenu gemaakt. Je kan deze recepten vinden op onze site.

Ook gaan de sport en creaclubjes weer van start met een nieuw sportseizoen of creatieve cursussen. Het NOC*NSF organiseert dan ook van 9 t/m 17 september 2017 de Nationale Sportweek om de jeugd kennis te laten maken met sport. Dit kan ook in jouw regio. Bij veel sportclubs kan je in die periode een kijkje nemen of een proefles volgen.

Go-Kids gaat in samenwerking met NOC*NSF sportpromoter Ralph Mackenbach interviewen over dit event. Ralf Mackenbach (1995) is zanger, danser en acteur. Hij won in 2009 het Junior Eurovisiesongfestival met het lied 'Click Clack'. Onze Go-Kids reporter Sterre heeft hem geinterviewt en bekijk hier haar vlog.

Uiteraard gaan wij de Go-Kids agenda de komende maanden weer goed vullen met leuke kinderactiviteiten en hopen wij op een heerlijke nazomer zodat we allemaal nog een beetje kunnen nagenieten van de zomer van 2017.