Denk je dat golfen saai is? Echt niet! Bij de Flierefluiter in Raalte hebben ze nu een nieuwe super toffe Adventure Golfbaan en deze is alles behalve saai. Hier vind je een avontuurlijk parcours met uitdagende hindernissen. En wij hebben hem voor je getest. 

Nieuwe attractie bij de Flierefluiter


De Flierefluiter bedenkt steeds weer nieuwe uitbreidingen om de mooiste speeltuin van Overijssel nog mooier te maken. Dit jaar hebben zij een gloednieuwe Adventure Golfbaan aangelegd. Deze avontuurlijke golfbaan is door mascotte Guusje officieel geopend. Een prachtige nieuwe attractie geheel in stijl van het boerenleven bij de Flierfluiter.

Adventure golf


Het verhaal achter de golfbaan: Guusje heeft een schatkaart ontdekt op de Flierefluiter. Als Guusje de schatkaart aan opa Anton laat zien verteld hij over de verhalen uit zijn jeugd over een legendarische schat die ergens in de omgeving verborgen was.
Die willen wij wel zoeken. Dus wij nemen onze schatkaart, de golfclubs en kleurrijke balletjes mee en gaan op avontuur. 

Natuurlijk gaat Guusje, altijd nieuwsgierig en avontuurlijk, graag met ons mee op pad op zoek naar de verborgen schat. Of je nu een beginner bent of al heel wat minigolf banen hebt gehad, hier ga je samen zeker veel plezier beleven.

Op zoek naar de schat


Op avontuur ga je natuurlijk wel in stijl. Met een mooie leren cowboyhoed en stoere cowboyboots maakt Guusje de blits! Kom samen op zoek naar de schat en kom allerlei obstakels tegen op de Adventure Golfbaan.

Sla de bal door de stal, via molens, de klapdeuren, tussen hooibalen en voertroggen, pas op voor de vogelverschrikker en verdien bonus punten bij extra moeilijke uitdagingen. Lukt het jou om na 18 holes de schat te vinden?

Plezier voor het hele gezin


Bij Adventure Golf Flierefluiter staat plezier centraal. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kunnen hier genieten van een leuk potje Adventure Golf. Echt een ideale activiteit voor een familie feestje. Het parcours biedt genoeg uitdagingen voor jong en iets minder jonge avonturiers. 

Wij hebben de schat gevonden hoor. Het was een hele uitdaging om met zo min mogelijk punten de schat te vinden. Als je achteraf het scoreformulier inlevert maak je ook nog eens kans op een jaarkaart voor het hele gezin.

Dus waar wacht je nog op?
Trek je avontuurlijke schoenen aan en kom naar de Flierefluiter voor een potje Adventure Golf tijdens een dag vol onvergetelijke momenten!

Perfect idee voor een kinderfeestje


De Adventure Golf is ook een super leuke gratis toevoeging aan je kinderfeestje bij de speelboerderij. Start met een gezamenlijke ronde Adventure Golf en laat de kinderen daarna lekker vrij spelen. In de binnenspeeltuin, heerlijk actief naar buiten of gezellig knuffelen bij de dieren. Alle kinderen hebben hier de tijd van hun leven.

  • Entree is All-in: Onbeperkt zelf water en ranja tappen, ontdek het indoorspeelparadijs van 3000 m2, kom lekker spelen in de buitenspeeltuin van 30.000 m2, geniet van de kinderboerderij met bijzondere dieren, rijd een rondje op de pony's of zoek verfrissing in het zwembad.
  • Laagdrempelig: Je mag zelf eten en drinken meenemen, maar je kunt allerlei lekkers halen bij de horeca.
  • Alle dagen geopend van 9:30 uur tot 17:30 uur.

Ga op avontuur! ➤