Binnenpret (en buiten)

Is het een regenachtig dag of willen de kids gewoon binnen spelen, dan kan een dagje binnen spelen bij een speelparadijs of zwembad uitkomst bieden. De meeste kids vinden het prachtig, maar er is veel meer keus. Kijk maar:

Trampolinepark Rebound World Zwolle

Trampolinepark Rebound World in Zwolle biedt diverse soorten trampolines, dodgeball, aeroball, slam dunk aan. Ook kun je jouw sprongen goed oefenen in de airbag. Ben je lekker fanatiek en competitief probeer dan de Ninja baan uit. Deze survival baan is een race tegen de klok.

Boven is er een restaurant met diverse zitjes waar je heerlijk iets kunt drinken en of eten. Een uurtje springen maakt wel dorstig. Ook voor de kids is er genoeg keus op de kaart.

Rebound is geschikt voor kids vanaf 6 jaar, maar ook peuters en kleuters kunnen bij Rebound World heerlijk springen op speciale Peuter & Kleuter uren. In de vakantie zijn er extra peuter en kleuter ochtenden.

Rebound is in de vakantie elke dag van 10.00 tot 18.00 uur geopend.


Indoor Speelstrand Happy Fun Beach

Een dagje weg naar vakantiepark het Stoetenslagh betekent veel plezier, heerlijk eten, strand, zwemmen en of het nu mooi weer of slecht weer is, hier beleef je het echte strandgevoel! 

Bij Happy Fun Beach vind je een indoor speelstrand, overdekt zwembad, recreatieplas, bowling en boogschietbanen, maar ook een tapasrestaurant. Kortom, je kunt hier een heerlijk dagje uit van maken.


Zwembad de Vrolijkheid

 Zwembad De Vrolijkheid heeft deze vakantie weer een stormbaan in het 6 banenbad liggen. Leuke uitdaging om deze te bedwingen.  En op vrijdag 19 oktober is er weer een Super Zwemdisco met DJ.

En wist je dat er een combideal is met Rebound? En dagje zwemmen met 1 uur springen voor maar € 14,-.


Orchideeën Hoeve

Dagje uit in de herfstvakantie? Ga lekker griezelen bij het geheel overdekte Orchideeën Hoeve. Baan je een weg over de junglepaden, toon je avonturierskills in de spectaculaire speeljungle en strijk neer bij de griezel herfstvakantieshow.  Bezoek de ringstaartmaki's in het Makirijk. 


Bowling Hattem

Bowling, partycentrum en restaurant 't Heem in Hattem is een horecagelegenheid met bowlingbaan gelegen aan de rand van de historische Hanzestad Hattem, net onder Zwolle. Bowlen is weer hip en het ideaal indoor uitje voor het gezin. Ze hebben 6 vol automatische bowlingbanen., dus er vast wel een baan voor een uurtje te reserveren.


Mad Monkey Jungle

Mad Monkey Jungle is een overdekt kinderspeelparadijs en ligt op het Vakantiepark 't Hooge Holt.

Kom je ook lekker klimmen en klauteren in de Mad Monkey Jungle? Je wordt dan even een echte Mad Monkey! Natuurlijk ben je geen echte gekke aap, maar in de overdekte speelwereld kun je lekker gek doen bij het spelen, klimmen, klauteren en apenkooien. Leef je uit in je eigen jungle!

Terwijl de Mad Monkeys aan het klimmen en klauteren zijn in de Mad Monkey Jungle kunnen de ouders en/of verzorgers genieten van een heerlijk kopje koffie, lunchen op de Plaza van 't Hooge Holt of heerlijk dineren bij het a la carte restaurant Gasterij Spiezz.

Naast de Mad Monkey Jungle is er ook een Glow in the Dark Bowling Grot met maar liefst 2 bowlingbanen! .

De Mad Monkey Jungle is er voor iedereen, dus voor parkgasten en dagrecreatiegasten en is dagelijks geopend van 09:30 uur tot 20:30 uur. En ze hebben deze vakantie extra leuke activiteiten voor kids.

Giga Konijnenhol op de Beerze Bulten

 Dagje uit in het Giga Konijnenhol op de Beerze Bulten, in combinatie met zwemmen in het vernieuwde zwembad of een potje bowlen. 

Zo is er iedere dag om 11.45 het Konijnenkwartier; het moment om te knuffelen met Bultje, Bibi of Albert Albino. Iedere dag is er een ander konijn voor een knuffel, high-five of foto. Verder is er om 15.00 uur natuurlijk de theatershow met Bultje en zijn vrienden.


Stadkamer Zwolle

Stadkamer Centrum is een prachtige multifunctionele locatie en het is hier heerlijk om je boeken uit te zoeken. De kids vermaken zich in de kelder waar de kinderafdeling gevestigd wel. Maak er een compleet uitje van door ook op de begane grond iets lekkers te nemen in de Huiskamer(biebcafé). Naast boeken lenen kunnen kids deze vakantie ook terecht voor andere activiteiten


Flierefluiter

Wil je ook eens een gezellig dagje uit met de kinderen en je geen zorgen hoeven maken om het weer? Dan is De Flierefluiter een ideale locatie! Bij mooi weer spelen de kids lekker buiten en bezoeken ze de diertjes en valt het weer tegen dan kunnen ze eindeloos binnen spelen.Log In