Zwolse theaters: Charlie and the chocolate factory

Een onweerstaanbare musical

Lees verder na deze tips

Heeft u uw gouden tickets al bemachtigd? Zwolse theaters haalt de spectaculaire musical Charlie and the Chocolate Factory naar Zwolle. Roald Dahls populairste boek komt tot leven in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages.

Charlie and the Chocolate Factory vertelt het alom bekende verhaal over Charlie, die een van de gouden tickets bemachtigt waarmee hij toegang krijgt tot de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka. Deze geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt. Een verhaal over de kracht van verbeelding, over dromen, over (groot)ouders en kinderen, over het stokje overdragen en vooral: over dat er altijd een kans op geluk is, hoe klein die ook lijkt te zijn. Na West End & Broadway is deze meeslepende musical nu voor het eerst te zien in Nederland.

Onze collega Charlotte is naar de première van Charlie geweest en heeft hier een blog over geschreven. Lees hier haar ervaring.

Blog Charlie =>

Log In