Verhalenkar ikv Alles stroomt trekt door de Aalanden

Verhalenkar ikv Alles stroomt trekt door de Aalanden

De Verhalenkar
Data: 6 t/m 29 maart
Locatie: Aa-landen

in maart en april trekt de mobiele Verhalenkar door de Aa-landen om verhalen te verzamelen! Iedereen van 6 t/m 106 jaar – kinderen, hun ouders en/of nieuwsgierige voorbijgangers – kan bij de Verhalenkar een ‘verhaal maken’ en dit verhaal komt vervolgens in een ‘kunstfles’. Al schrijvend, tekenend, plakkend of knippend, gebruik makend van allerlei natuurlijke materialen, die je zelf verzameld of ontdekt hebt, ontstaan de mooiste verhalen. Alle kunstflessen samen worden vanaf mei tentoongesteld aan lantaarnpalen in de wijk.

Van 6 maart t/m 29 maart kun je de Verhalenkar 4 middagen tegenkomen in de Aa-landen. Op de woensdag of de vrijdag, ergens tussen 14.00-17.00 uur. Steeds start de Verhalenkar vanaf een andere pleken trekt zonder vaste route en vaste verblijfplaats door de wijk. Zo ontstaat de mogelijkheid om zoveel mogelijk wijkbewoners te ontmoeten en uit te nodigen hun verhaal te vertellen of te verbeelden.

De Verhalenkar is een initiatief van Corinne Tijsseling van WelzijnsConfetti en dit jaar onderdeel van het kunst- en natuurproject Alles Stroomt! Kijk voor meer informatie op www.zogemaakt.com/allesstroomt/