Open dag PEC Zwolle

Open dag PEC Zwolle

Een dag om naar uit te kijken: De Open Dag van PEC Zwolle!

!! WIN VIP TICKETS EN EEN EIGEN SPANDOEK IN HET STADION !!

Op zaterdag 6 juli 2019 staan de stadionpoorten weer wagenwijd open en is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen bij de club van de regio. In en rondom het complete MAC³PARK stadion zijn er tientallen activiteiten voor jong tot oud.

Scoor selfies en handtekeningen van spelers en speelsters, game met de eSporters van PEC Zwolle, bekijk de kleedkamers en neem deel aan officiële persconferenties!

Of wat dacht je van kofferschieten met Travelbags, jouw eigen PEC Zwolle-logo knutselen van hout, dansen met Zwolfje en de mascottes Molly & Caatje van Molecaten, freerunnen, voetballen in een pannakooi en nog veel meer leuke activiteiten in het Go-Kids court in de business ruimte!  Hier kun je je o.a. door Prokino laten schminken in de PEC kleuren.

WIN je eigen spandoek voor het nieuwe seizoen!

Op het Go-Kidscourt kun je ook samen met Graffiti For You een spandoek ontwerpen. De opdracht is om iets moois te maken voor de nieuwe trainer John Stegeman. Je kunt je ontwerp inleveren bij Go-Kids, en samen met Graffiti For You kiezen wij het mooiste ontwerp. De winnaar mag dan zijn of haar ontwerp GRATIS uitwerken bij Graffiti For You. En jouw spandoek komt dan tijdens een van de eerste thuiswedstrijden in het stadion te hangen, hoe cool is dat?!

Puzzeltocht

Dit jaar organiseert Go-Kids samen met PEC Zwolle een puzzeltocht actie voor de kinderen: spaar alle letters die samen een woord vormen. Heb je alle letters en weet je het woord? Lever dan de kaart in, in de business ruimte bij Go-Kids en maak kans op VIP-tickets voor een wedstrijd van PEC Zwolle! 

Programma

  • 13.00 uur: PEC Zwolle Open Dag met tientallen activiteiten rondom en in het MAC3PARK stadion
  • 16.15 uur: spelerspresentatie in het MAC3PARK stadion
  • 17.00 uur: fanplein afterparty met Marco ten Kate
  • 18.00 uur: afsluiting PEC Zwolle Open Dag

Let op. De activiteiten in het hoofdgebouw, de rondleidingen en handtekeningen en selfies scoren is mogelijk tot 15.15 uur.