Musical Night bij Beerze Bulten

Musical Night bij Beerze Bulten

Na een aantal zeer succesvolle Musical Nights opent het theater van het Giga Konijnenhol opnieuw haar deuren voor alle bezoekers!

Spelen, eten en naar de musical!
De musicals van Bultje en zijn vrienden zijn al sinds de opening van het Giga Konijnenhol een grote hit en ook dit jaar kunnen jullie weer genieten van deze bijzondere shows!

Wanneer?
- Zaterdag 2 maart: Bibi en het Pirateneiland

Tijd
De musical start om 19.00 uur en vanaf 18.30 uur gaan de deuren open. De musical duurt ongeveer 1 uur.

Arrangementen
- Spelen, Eten en Musical. Kosten € 14,- p.p.
De kinderen genieten van een Smulbox (friet, mini snackjes, capri sun & een verrassing!). Voor de ouders staat er een (enkele) Hamburger-menu klaar met een drankje naar keuze.
- Musical entree. Tickets kosten € 5,- p.p.
Aankomst vanaf 18.30 uur.

Bibi en het pirateneiland

‘Hebt u zin in een zonnige, tropische, exotische vakantie? Kom dan naar het Scheurbuikeiland!’ Nikki en Bibi zijn door het dolle heen: ‘We gaan op vakantie!’

Wat ze niet weten… is dat het eiland een val is van de gemene piraat Scheurbuik en zijn papegaai! Wanneer Nikki terug komt op de Beerze Bulten, zonder Bibi, gaan alle alarmbellen af. Zal het Aart, Nikki en de kinderen lukken om Bibi te redden?

Kom naar het theater en beleef het spannende avontuur met Bultje en zijn vrienden!

Reserveren
Kom jij ook naar de Musical Night? Reserveer dan nu je plekje via het onderstaande formullier. Na het invullen van het formulier ontvang je een bevestiging per e-mail, de kaartjes kunnen jullie op de dag van de musical afhalen bij de infobalie in het Giga Konijnenhol. 

Heb je nog vragen? Bel dan naar 0523-251398 of mail naar recreatie@beerzebulten.nl