Musical Night bij Beerze Bulten

Musical Night bij Beerze Bulten

Na een aantal zeer succesvolle Musical Nights opent het theater van het Giga Konijnenhol opnieuw haar deuren voor alle bezoekers!

Spelen, eten en naar de musical!
De musicals van Bultje en zijn vrienden zijn al sinds de opening van het Giga Konijnenhol een grote hit en ook dit jaar kunnen jullie weer genieten van deze bijzondere shows!

Wanneer?
- Zaterdag 2 februari: Bultje en het Spookslot
- Zaterdag 2 maart: Bibi en het Pirateneiland

Tijd
De musical start om 19.00 uur en vanaf 18.30 uur gaan de deuren open. De musical duurt ongeveer 1 uur.

Arrangementen
- Spelen, Eten en Musical. Kosten € 14,- p.p.
De kinderen genieten van een Smulbox (friet, mini snackjes, capri sun & een verrassing!). Voor de ouders staat er een (enkele) Hamburger-menu klaar met een drankje naar keuze.
- Musical entree. Tickets kosten € 5,- p.p.
Aankomst vanaf 18.30 uur.

Bultje en het spookslot
Het is een normale dag in Beerze Bultenland tot Bultje plotseling een vreemde e-mail ontvangt. De mail is afkomstig van een meisje, genaamd Sofie: ‘Help Bultje! Ik zit vast! Ik word gevangen gehouden door een griezel van een graaf!’ Iedereen schrikt op door het bericht: ‘We moeten haar redden!’ Met de tassen op de rug en zaklampen in de hand, vertrekken ze… Op naar het Spookslot! Zal het Aart, Beerza en Bultje lukken om Sofie te redden?

Kom naar het theater en beleef het spannende avontuur met Bultje en zijn vrienden!

Reserveren
Kom jij ook naar de Musical Night? Reserveer dan nu je plekje via het onderstaande formullier. Na het invullen van het formulier ontvang je een bevestiging per e-mail, de kaartjes kunnen jullie op de dag van de musical afhalen bij de infobalie in het Giga Konijnenhol. 

Heb je nog vragen? Bel dan naar 0523-251398 of mail naar recreatie@beerzebulten.nl