Kerst in Oud Kampen

  • van:  22 december 2018 14:00
  • tot:  23 december 2018 21:00
Kerst in Oud Kampen

Licht in donkere dagen

Theaterfestival Kerst in Oud Kampen staat in 2018 helemaal in het teken van licht; op zaterdag 22 en zondag 23 december verandert de Kamper binnenstad weer in een decor waarin nostalgie, theater en vele verrassingen de bezoekers als vanouds zullen overrompelen.


Het thema van Kerst in Oud Kampen is dit jaar licht – een welkom verschijnsel in de donkere dagen voor kerst! Het licht zal terugkomen in verschillende vormen, waarbij bezoekers versteld zullen staan van wat er allemaal mogelijk is met licht. Van nostalgische gloeilampen tot hypermoderne en computergestuurde lasershows; alles is mogelijk tijdens het festival.

Negentiende editie

Kerst in Oud Kampen wordt dit jaar voor de negentiende keer gehouden en trekt de laatste jaren ruim negentigduizend bezoekers naar de stad. Vanaf vier uur 's middags tot negen uur 's avonds vormt de stad een feestelijk podium voor het publiek. Kerst in Oud Kampen garandeert een typisch, Kamper kerstfeest; van gospelliederen in de grootste verlichte kerstbal van Overijssel tot aan hilarische gezelligheid in de kleinste straten van Kampen in het Keizerskwartier.

Kerst in Oud Kampen 2018 | 22 en 23 december 

De 19e editie van Kerst in Oud Kampen wordt gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 december 2018, beide dagen van 16.00-21.00 uur. Een bezoek aan Kerst in Oud Kampen kost €2,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Meer info is te vinden op de website van Kerst in oud Kampen