Win een overnachting inclusief ontbijt in een familie kamer van het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel inclusief 4 Efteling tickets!

Op deze pagina vind je meer informatie over deze super gave winacties van Go-Kids en het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel.

Vanaf 4 februari kun je via onze social media kanalen meedoen met de actie voor het GuestHouse Hotel. Binnenkort volgt er weer zo'n te gekke actie, dus houd ons goed in de gaten.

Het hotel ligt op 500 meter loopafstand van de Efteling! 

Het GuestHouse Hotel 

Winactie van 4 februari tot 28 februari 2019!

Ben je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Kom naar GuestHouse Hotel Kaatsheuvel en geniet van een onvergetelijk verblijf inclusief bezoek aan de Efteling. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis!

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is het nieuwste familiehotel op loopafstand van de Efteling; ideaal voor families en vrienden die net even wat anders willen. Een verblijf bij GuestHouse Hotel is er een om nooit te vergeten. Het hotel beschikt over ruime familiekamers van 2 tot 8 personen met bijzondere bedden voor het hele gezin!

In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden en een heerlijk relaxed terras! In het seizoen worden gave kidstours georganiseerd en worden er bed-time stories verteld. Het GuestHouse Hotel ligt op slechts 500 meter afstand van de Efteling, dus de auto kan je laten staan!

Voorwaarden winactie:

  1. De winactie zal plaatsvinden op de Facebook pagina van alle 25 Go-Kids regio's. Om te winnen like je het bericht op Facebook. Delen mag, graag zelfs! Op 28 februari maken we de winnaar bekend. We selecteren één winnaar uit alle deelnemende Go-Kids regio's. Je kan alleen mee doen in je eigen regio! 
  2. De winnaar ontvangt een cadeaubon voor een gratis overnachting in een familiekamer inclusief ontbijt en entreetickets Efteling voor maximaal 4 personen.
  3. Boeking op basis van beschikbaarheid en geldig voor aankomsten t/m 30 december 2019.

Meer info: het GuestHouse Hotel.

Log In