Gezellig met je kids uit eten gaan is soms best een opgave. En zeker met de Kerst. Wat is een kindvriendelijk restaurant waar de kids niet stijf aan tafel moeten blijven zitten en is de menukaart ook geschikt voor kinderen.  We hebben hebben een aantal kindvriendelijke restaurants voor de kerstdagen voor je op een rijtje gezet. 

Restaurant de Nieuwe Ruif

Restaurant de Nieuwe Ruif is een gezellig BBQ restaurant in Vilsteren. In het buffet restaurant kun je onbeperkt (all in) genieten van verschillende salades, soepen, BBQ specialiteiten, desserts en drank (bier/wijn/fris). Stel zelf je BBQ spies samen van de vele vis, vlees en groentespecialiteiten. Alles kan worden gehaald bij het buffet. Ook voor de kinderen is er een speciaal drank buffet en er is een fijne speelkamer. Het eten maak je zelf klaar op je BBQ grill dat in je tafel zit.

Kerstarrangement

Met Kerst zijn ze beide dagen geopend vanaf 16.00 uur. Voor de kinderen ligt er een verrassing onder de boom. Op 2 Kerstdag is een combinatie met de kerstwandeling in Vilsteren mogelijk.


Restaurant Gasterij Spiezz op vakantiepark 't Hooge Holt

Op vakantiepark 't Hooge Holt is het restaurant Gasterij Spiezz gevestigd. Dit restaurant is voor zowel de parkgasten als dagrecreatie gasten toegankelijk. Volwassenen, maar ook kinderen komen bij het Hooge Holt dus niets tekort. Voor de kinderen hebben ze een uitgebreide Kidzz Menukaart. Het restaurant is dagelijks geopend. Combineer je dagje uit bij Mad Monkey Jungle en of bowling met een heerlijk etentje met het hele gezin in Gasterij Spiezz.

Kerstarrangement

Tijdens 1e en 2e Kerstdag kun je kiezen uit 2 buffetten:

 • Gasterij Spiezz LUXE Kerzzt Buffet à €36,95 (kinderen tm 12 jaar €1,50 per levensjaar)
  1e en 2e Kerstdag van 18.00 uur tot 21.00 uur
 • Weißen Winterwunderland Buffet à €26,95 (kinderen tm 12 jaar €1,50 per levensjaar)
  1e en 2e Kerstdag van 17.30 uur tot 20.30 uur

Kijk voor meer informatie over de inhoud van de buffetten hier.


Restaurant 't Binnenhof

Lekker uit eten met kinderen? Geen probleem bij Restaurant t Binnenhof in Paasloo! Terwijl jij rustig kan dineren, kunnen de kids zich naar hartenlust vermaken op de speelzolder met ballenbak en Berends clubhuis, in de speeltuin met springkussen en trampoline of in het zwembad. En er is een eigen uitgebreide kinderkaart met diverse gerechten. 't Binnenhof biedt tal van leuke arrangementen aan, ook met de feestdagen.

Kerstarrangement

Tijdens 1e en 2e Kerstdag, maar ook op 23 december kun je kiezen uit 2 opties een kerstbrunch of kerstbuffet:

 • Kerstbrunch à € 23,50 p.p.(kinderen 4 t/m 7 jaar €7,50, 8 t/m 11 jr € 13,50)
 • Kerstbuffet à € 42,50 p.p.(kids 4 t/m 7 jaar: € 17,50 – Kids 8 t/m 11 jaar: € 23,50)

Van der Valk Zwolle

Van der Valk Zwolle heeft een ideaal restaurant voor gezinnen. Zo is er elke zondag een brunch en in het weekend kun je terecht voor Live cooking en met feestdagen zijn er speciale arrangementen. En ze hebben momenteel ook een leuke actie: Vraag je Kids ID aan! Spaar bij elk bezoek aan een Valk Exclusief Restaurant voor gratis luister- en voorleesboeken. Daarnaast krijg je gratis entree bij Gaia Zoo in Kerkrade, Wildlands Adventure Zoo in Emmen, Vogelpark Avifauna en Modelspoor Museum Sneek op vertoon van je Kids ID. Meld je nu aan voor Kids ID via: www.coderups.nl/kids-id

Kerstarrangement

De Kerstbrunch voor beide Kerstdagen en de X-mas live cooking zijn volgeboekt

Het Kerstdiner is voor beide dagen nog wel mogelijk. Er zijn 4 opties:

Driegangen Kerstdiner 45,00

Viergangen Kerstdiner 52,50

Vijfgangen Kerstdiner 57,50

Kids Kerstmenu 19,50


Brasserie de Hagehorst bij Beerze Bulten

Brasserie de Hagehorst op de Beerze Bulten is een gezellig familierestaurant waar je sfeervol en smakelijk kunt genieten. Een uitstekende vorm van culinair, betaalbaar genieten, waarbij ook aan de kinderen wordt gedacht. Voor kinderen is er een speciale kinder menukaart die ze in kunnen kleuren. En mochten ze niet stil kunnen zitten, dan is er een leuke speelhoek voor hen.

Kerstarrangement

Op 2e Kerstdag van 11.00 tot 13.30 uur (inloop tussen 10.30 en 11.00 uur) is er een volledig verzorgde en sfeervolle Kerstbrunch. En raad eens... Bultje en de Kerstman komen ook nog even langs!

 • Volwassenen: € 23,50 p.p.
 • Kinderen (3 t/m 11 jaar): € 12,50 p.p.
 • Incl. koffie/thee jus d‘orange, melk, karnemelk en ranja

Het kerstbuffet op 2e Kerstdag is reeds volgeboekt.


De Beren in Zwolle

Restaurant de Beren in Zwolle is te vinden op het bruisende Katwolderplein, pal naast de Pathé bioscoop.ideaal te combineren met een filmpje. Ze hebben een speciaal Berenbiosarrangement. Er is een indoor speeltoestel waar de kleine beertjes zich lekker in uit kunnen leven.

Er is genoeg keuze voor de kinderen. Denk aan lunchgerechten zoals: een uitsmijter, omelet, tosti's, soep en burgers. En voor het diner is er een speciaal kindermenu met o.a. kip nuggets, sate en burgers. En uiteraard kunnen de oudere kids ook prima van de 'grote' kaart bestellen.

Kerstarrangement

Het restaurant is Kerstavond en op beide kerstdagen geopend voor een 4 gangen diner. Natuurlijk is het ook mogelijk om de gerechten van de menukaart te bestellen.


De Barones in Dalfsen

Wie wel heerlijk met zijn of haar familie wil genieten van lekker eten, maar niet uren in de keuken wil staan is van harte welkom bij Kerst bij De Barones. Ook dit jaar serveren ze weer op zowel 1e als 2e Kerstdag een spetterend en feestelijk Kerstbuffet of Kerstbrunch.

Kerstarrangement

De aanvang van het brunchbuffet is vanaf 11:30 uur. Inloop vanaf 11:00, met als eindetijd 14:00. 

De aanvang van het kerstbuffet is vanaf 16:00 uur. Inloop vanaf 15:30, met eindtijd 18:30. 


Bistro de Stadshoeve in Zwolle

Kom 1e of 2e Kerstdag brunchen of dineren bij bistro de Stadshoeve in Zwolle.
Ze hebben een heel mooi biologisch kerstbuffet voor je klaar staan en voor de kinderen hebben ze een speciaal kinderbuffet waar ze zelf pannenkoeken kunnen bakken en ijs kunnen scheppen.

Daarnaast hebben ze een leuke kinderfilm en grote speel- en knutselhoek.

Kerstarrangement

De kosten van dit arrangement zijn € 29,50 per persoon voor het brucnhbuffet en 34,50 per persoon voor het dinerbuffet.

Voor de kinderen kost het brunchbuffet € 14,50 en dinerbuffet € 17,50.

Herberg Molencaten in Hattem

Kom genieten van een heerlijk kerstdiner of kerstbrunch! Je bent op beide kerstdagen van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur voor de brunch en vanaf 18.00 uur voor het diner,
Deze kerst geniet je bij de herberg Molencaten in een ongedwongen sfeer van de lekkerste gerechten. Er staat een zeer gevarieerd buffet voor je klaar. Natuurlijk hebben ze rekening gehouden met gasten van alle leeftijden, want Kerstmis viert je natuurlijk met het hele gezin!!!

Kerstarrangement


Het kerstdiner kost € 42,50 per persoon. En kinderen tot 12 jaar schuiven al aan voor € 27,50.

De kerstbrunch kost € 34,50 per persoon. En kinderen tot 12 jaar schuiven al aan voor € 21,50. 


McDonald's Heerde Kampen Zwolle

Tot slot bijft McDonald's voor vele kinderen een waar feest. Met de vele vestigingen is er altijd wel eentje in de buurt. En lekker snel na een dagje uit. Gelukkig hebben ze tegenwoordig ook salades en fruit :). En wist je dat McDonald's een groot aanbod kinderfeestjes heeft?

Ben je al dat eten op 1e Kerstdag een beetje zat en wil je lekker gemakkelijk doen, dan is McDonald's misschien wel een optie.


Meer aanbod kindvriendelijke restaurants

Er is nog veel meer kindervriendelijk horeca aanbod. Check hier de horeca adresjes in de regio.

Eet smakelijk!

Log In