Theater en bioscoop uitjes in de voorjaarsvakantie in regio Zwolle

Hoe klein je kinderen ook zijn een uitje naar het theater of bioscoop is meestal al vanaf 2 jaar mogelijk. Er is tegenwoordig zoveel aanbod voor kleintjes.

Deze regio Zwolle heeft ook genoeg theaters met heel veel kindervoorstellingen in de voorjaarsvakantie.. Voor het bioscoop kun je terecht in Kampen, Hardenberg en in Zwolle bij Pathé.

Gruffalo zwolse theaters

Zwolse theaters

Moord met een grote M 12+

19 februari om 19.30 

De Spelersfederatie en de Theatertroep slaan de handen ineen met regisseur Pieter Kramer, schrijver Don Duyns en acteur Dick van den Toorn! Moord met een grote M, een politieke Romeinse komedie, is een even hilarische als scherpe satire over het moordcomplot op Julius Caesar. In 48 v Chr. werd hij door de senaat aangesteld als dictator, maar men vreesde dat hij te veel macht naar zich toe zou trekken. De moord op hem wordt gezien als een moord op de dictatuur, dolkstoten uitgedeeld door een democratie die zich bedreigd voelt. Maar na zijn dood vervalt het Romeinse rijk in chaos en burgeroorlog.

Meer info =>

De winter-Gruffalo 3+ 

20 februari 11:00 tot 11:45 + 14:00 tot 14:45

De succesvoorstelling De Gruffalo is te zien met een speciale sneeuw-editie. Nadat Muis door het diepe donkere bos wordt beslopen door de drie dieren die niets liever willen dan hem opeten, gebruikt hij zijn fantasie en bedenkt een list. Maar wat gebeurt er als Muis opeen wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels. Neem je muts en handschoenen mee en geniet van deze voorstelling met sneeuwballen gevecht na afloop in de zaal.

Meer info =>

Lucky Luuk 4+

26 februari 11:00 tot 11:45

Een stoere familievoorstelling met een western sausje. Vanuit een magische miniatuurwereld banen de drie stoere kolder powboys zich een weg door hun verbeelding. Een fysieke actie comedy omlijst door meerstemmige westernmuziek, vol met handgemaakte special effects. Een lage landen western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen.

Meer info =>

Introdans familievoorstelling

26 februari 14:30

Een kleurrijke voorstelling voor de hele familie (6+) van urban tot klassiek. Met Confetti presenteert Introdans een kleurrijk palet aan dans: van urban tot klassiek. Het gezelschap viert een seizoen lang een gouden feest, want Introdans bestaat 50 jaar: deze voorstelling is een ‘must see’ voor iedereen vanaf 6 jaar.

Meer info =>

 

Sing 2 Pathé Zwolle

Pathé Zwolle

Het is alweer vakantie, dé tijd om weer een filmpje te pakken bij Pathé Zwolle. Met leuke films zoals Sing 2, Encanto, Clifford, Hopper en Maya de Bij nog veel meer.  Check hier de volledige filmagenda. 

Kinderfilms voor elke leeftijdsgroep
✔ Een voordelig kinderticket v.a. €6,50
✔ Spaar voor korting op een Charlie knuffel met de All Stars actie 

Een bioscoopbezoek met het gehele gezin wordt bij Pathé Zwolle vanaf nu nog leuker! Naast het beleven van de leukste, grappigste en spannendste films, kunnen kinderen voor en na de film voortaan naar hartenlust spelen in de nieuwe Pathé Kids Corner. Deze speelhoek staat geheel in het teken van de bekende Pathé mascotte ‘Charlie’ en zit boordevol leuke activiteiten. De Kids Corner is toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar en is tijdens de openingstijden van Pathé geopend.

 

Log In