Theater en bioscoop uitjes in de voorjaarsvakantie in regio Zwolle

Hoe klein je kinderen ook zijn een uitje naar het theater of bioscoop is meestal al vanaf 2 jaar mogelijk. Er is tegenwoordig zoveel aanbod voor kleintjes.

Deze regio Zwolle heeft ook genoeg theaters met heel veel kindervoorstellingen in de voorjaarsvakantie.. Voor het bioscoop kun je terecht in Kampen, Hardenberg en in Zwolle bij Pathé.

Gullivers reizen Zwolse theaters

Zwolse theaters

Pech 8+

16 februari

Pech van George & Eran Producties is een muzikale magisch-realistische familievoorstelling over het heft in eigen handen nemen en het gevecht met een oneerlijk systeem.

Meer info =>

Gullivers reizen 8+

18 februari

Marije Gubbels brengt op een verfrissende manier het beroemde boek "Gullivers Reizen", op humoristische wijze tot leven. Dit wordt een levendige familievoorstelling met livemuziek, zang en videoprojecties die ons doet nadenken over wat het betekent om mens te zijn.

Meer info =>

Reinaert de V 7+

20 februari

Het tijdloze verhaal van Reinaert de Vos krijgt een nieuwe twist. In deze grappige voorstelling wordt het verhaal omgevormd tot een spannende klimaatrechtbank, waar de 'gelijkhebbers' verleid worden tot corruptie en de jongere generatie opstaat tegen de oude garde. Het wordt een spannende show, met fascinerende poppen en mooie opera!

Meer info =>

Spagettirollen

23 t/m 25 februari

Theatergroep De Jonge Honden brengt een smeuïge ‘spaghettiwestern’ over een verborgen bladzijde uit de geschiedenis. 

Meer info =>

Buurman & Buurman 4+

25 februari

Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat…

Meer info =>

peppa pig kinderfilm

Pathé Zwolle

Het is alweer vakantie, dé tijd om weer een filmpje te pakken bij Pathé Zwolle. Met leuke films check het aanbod: 

Turning Red (6)

Voor het eerst in de bioscoop te zien ter aanvulling van het kids product. De film heeft in coronatijd de bioscoop overgeslagenmaar wordt nu alsnog uitgebracht, alsmede 2 andere Pixar titels later in het voorjaar. Let op dat deze titel aanvullend is en ook als zodanig mag worden geprogrammeerd, echter Disney zal hier ook marketing voor doen. Zorg dus dat je de film wel af en toe op een goed moment aanbiedt.

beestenboel kinderfilm

Beestenboel Aan Boord (6)

Nieuw animatiefilm over twee avontuurlijke muizen die proberen gezamenlijk op Noah's ark te komen, terwijl ze al hebben gehoord dat er van iedere diersoort maar 1 exemplaar welkom is. Zou naast Don & DJ en Game On de meeste potentie moeten hebben van de nieuwe kindertitels.

Don & Dj: Vrienden Voor Het Leven (6)

Animatiefilm van dezelfde animatiestudio als CORGI. Beschikbaar in 2D/3D, maak daar een mooie afwisseling dat zin heeft voor het theater.

Fien & Teun 3

Na Het Grote Dierenfeest & Gaan Kamperen zetten ze hun boerderij nu op de kop met een CIircus op de boerderij.

legende familie vos

Legende van de Familie Vos

Nederlandse Live-action familiefilm opgenomen in de Efteling. Deel 1 heeft door corona geen goede release gehad, maar de voorpremières deden het goed.

Peppa’s Bioscoop Feestje (AL)

Voor het eerst in Nederland een reguliere release van Peppa Pig. De film bestaat uit 10 nieuwe afleveringen van Peppa Pig, 5 nieuwe liedjes en 11 interactieve filmpjes. Dit is een brand dat veel door kleine kinderen wordt gekeken online, beloofd ook iets voor de bioscoop.

Gewoon Super!

Het leven van de 11-jarige game liefhebber Hedwig staat op zijn kop wanneer ze veel eerder dan verwacht haar vader moet gaan vervangen als de superheld van de stad. Maar Hedwig is geen superheld; ze is klein, een beetje onhandig en niet sportief.

Kinderfilms bij Pathé =>

Oudere kindertitels:

  • Juf Braaksel
  • Wonka NL
  • Vogelvlucht
  • Wish

X-cube

En wist je dat Pathé Zwolle meer dan alleen  kinderfilms aanbiedt voor kids?  Zo is er ook de X-cube. Deze interactieve game kun je los van een film boeken en is heel leuk voor het hele gezin of met een paar vriendjes. Leuk uitje voor de voorjaarsvakantie.

Meer info X-cube =>

Een bioscoopbezoek met het gehele gezin wordt bij Pathé Zwolle vanaf nu nog leuker! Naast het beleven van de leukste, grappigste en spannendste films, kunnen kinderen voor en na de film voortaan naar hartenlust spelen in de nieuwe Pathé Kids Corner. Deze speelhoek staat geheel in het teken van de bekende Pathé mascotte ‘Charlie’ en zit boordevol leuke activiteiten. De Kids Corner is toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar en is tijdens de openingstijden van Pathé geopend.

 

Go-Kids theaterspecial

Go-Kids Theater special

En heb je onze theaterspecial bomvol leuke kindervoorstellingen al gezien? Doe inspiratie op voor een leuke familievoorstelling. 

Naar de Theater Special >
 

 

Log In