Theater en bioscoop uitjes in de meivakantie in regio Zwolle

Hoe klein je kinderen ook zijn een uitje naar het theater of bioscoop is meestal al vanaf 2 jaar mogelijk. Er is tegenwoordig zoveel aanbod voor kleintjes.

Deze regio Zwolle heeft ook genoeg theaters met heel veel kindervoorstellingen in meivakantie.. Voor het bioscoop kun je terecht in Kampen, Hardenberg en in Zwolle bij Pathé.

pathé zwolle

Pathé Zwolle

Het is alweer vakantie, dé tijd om weer een filmpje te pakken bij Pathé Zwolle. Met leuke films zoals Piraten van hiernaast, Bad guys, 2 kleine Kleutertjes en Sonic 2nog veel meer.  Check hier de volledige filmagenda. 

Kinderfilms voor elke leeftijdsgroep
✔ Een voordelig kinderticket v.a. €6,50
✔ Spaar voor korting op een Charlie knuffel met de All Stars actie 

Een bioscoopbezoek met het gehele gezin wordt bij Pathé Zwolle vanaf nu nog leuker! Naast het beleven van de leukste, grappigste en spannendste films, kunnen kinderen voor en na de film voortaan naar hartenlust spelen in de nieuwe Pathé Kids Corner. Deze speelhoek staat geheel in het teken van de bekende Pathé mascotte ‘Charlie’ en zit boordevol leuke activiteiten. De Kids Corner is toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar en is tijdens de openingstijden van Pathé geopend.

Zwolse theaters

Superjuffie 5+

30 april 14.00

De Superjuffie-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al lange tijd een groot succes en zijn met vele prijzen bekroond. De makers van De Toren van Geluid zijn Superblij om met Superjuffie een nieuw avontuur aan te gaan. Ze kunnen niet wachten om het verhaal over de lieve en stoere Juf Josje naar de theaters te brengen!

Meer info =>

nijntje theater

Nijntje, de musical 2+ 

1 mei om 13.30 en 15.30

Hoera: nijntje komt naar het theater! Met nijntje wordt de eerste theaterervaring een feest voor peuters én ouders. Beleef de avonturen van het wereldberoemde konijntje en haar vriendjes en geniet van de verhalen. Neem je nijntje-knuffel mee en zing en dans mee met de liedjes.

Meer info =>

Gonny en Gijsje

7 mei om 10.00 en 11.30 

Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Meer info =>

Boer Boris 4+

7 mei om 11.00 

Al 10 jaar lang beleeft Boer Boris – in talloze boeken – avonturen op en rond zijn boerderij. In Boer Boris is de baas komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout nu ook op het toneel tot leven.

Meer info =>

Supernormaal (5+) 

Vol eigenzinnige figuren en funky muziek 
14 mei om 14.30 

Voor iets oudere kids en net na de meivakantie, maar zeker de moeite waard om te noemen!

Wat is normaal? Is de juf die begint te dansen tijdens de les normaal? Of de stoere vader die bij elk liedje tranen met tuiten huilt En is het eigenlijk bij jou thuis normaal? 

Opeens huppelt er een harig blauw figuur rond. De gordijnen beginnen te dansen op de beat. Is dát normaal? In deze wonderlijke wereld kom je erachter dat anders zijn helemaal geen straf is. Sterker nog: het is misschien wel een superpower.

Meer Info =>

 

 

 

 

Log In