Theater en bioscoop uitjes in de meivakantie in regio Zwolle

Hoe klein je kinderen ook zijn een uitje naar het theater of bioscoop is meestal al vanaf 2 jaar mogelijk. Er is tegenwoordig zoveel aanbod voor kleintjes.

Deze regio Zwolle heeft ook genoeg theaters met heel veel kindervoorstellingen in meivakantie.. Voor de bioscoop kun je terecht in Kampen, Hardenberg en in Zwolle bij Pathé.

super mario film

Pathé Zwolle

Het is alweer vakantie, dé tijd om weer een filmpje te pakken bij Pathé Zwolle. Met leuke films zoals Super Mario, Superkat Maurice, Mavka en Mijn kat en ik. Check hier de volledige filmagenda. 

Een bioscoopbezoek met het gehele gezin wordt bij Pathé Zwolle vanaf nu nog leuker! Naast het beleven van de leukste, grappigste en spannendste films, kunnen kinderen voor en na de film voortaan naar hartenlust spelen in de nieuwe Pathé Kids Corner. Deze speelhoek staat geheel in het teken van de bekende Pathé mascotte ‘Charlie’ en zit boordevol leuke activiteiten. De Kids Corner is toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar en is tijdens de openingstijden van Pathé geopend.

Zwolse theaters

Geheime tuin 6+

23 april 14.30

De Geheime Tuin 6+ is een betoverend, muzikaal theaterspektakel voor de hele familie! Phion, orkest van Gelderland & Overijssel en Theater Sonnevanck maken een betoverende remake van dit beroemde, meermaals verfilmde, gelijknamige boek van Frances Hodgson Burnett. Een spannend avontuur over vriendschap, vertrouwen en de liefde voor de natuur. Een compleet orkest bestaande uit 50 musici zorgt voor een indrukwekkende muzikale ervaring. Maar dat niet alleen... ze zijn ook de dansende bediendes, de levende schilderijen in het trappenhuis en de swingende takken van de bomen in de tuin. Samen met een groep acteurs én duizelingwekkende kostuums wordt De Geheime Tuin een theatrale belevenis waarbij je ogen en oren te kort komt!

Meer info =>

jungleboek musical

Jungleboek, de musical 6+

29 april 19.00

Laat u meevoeren in JungleBoek: de familiemusical over avontuur en vriendschap! Van Theater Terra, de makers van De Kleine Zeemeermin, Peter Pan, en De Tovenaar van Oz, voor iedereen vanaf 6 jaar.

Meer info =>

 

juf roos theatershow

Juf Roos 

30 april om 14.00 en 16.00

Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, komt juf Roos terug naar het theater! Juf Roos en Gijs maken zich op voor de landelijke Molendag.

Meer info =>

kleine zeemeermin musical

Kleine zeemeermin, de musical 2+

7 mei om 10.30 en 13.15

De Kleine Zeemeermin de Musical komt terug naar de Nederlandse en Vlaamse theaters. In deze populaire familievoorstelling word je meegenomen in het magische sprookjesverhaal, met de mooiste zang en indrukwekkende dans.

Meer info =>

 

 

 

 

 

Log In