Theater en bioscoop uitjes in de herfstvakantie in regio Zwolle

Hoe klein je kinderen ook zijn een uitje naar het theater of bioscoop is meestal al vanaf 2 jaar mogelijk. Er is tegenwoordig zoveel aanbod voor kleintjes. En heb je onze theaterspecial bomvol leuke kindervoorstellingen al gezien? 

Go-Kids kindertheater special

Deze regio Zwolle heeft ook genoeg theaters met heel veel kindervoorstellingen in de herfstvakantie.. Voor het bioscoop kun je terecht in Kampen, Hardenberg en in Zwolle bij Pathé.

juffenballet zwolse theaters

Zwolse theaters

Er is deze herfst weer een ruim aanbod met kinder- en familievoorstellingen.

Beleef een middag uit met de hele familie in Zwolse theaters

Wat is er leuker om met het hele gezin weggeblazen te worden in het theater tijdens de herfstvakantie? In Zwolse theaters zijn er verschillende voorstellingen te zien zoals Hello Cello Dag, Checkpoint theater 8+, Juffenballet 6+ en De Waanzinnige Boomhut van 52 verdiepingen 7+. Bekijk voor meer info en kaarten op zwolsetheaters.nl/herfstvakantie.

kinderfilms pathé Zwolle

Pathé Zwolle

Het is alweer vakantie, dé tijd om weer een filmpje te pakken bij Pathé Zwolle. Met leuke films zoals  Misfit, Superhond & Turbokat, Moonbound en 2 Sinterklaas films nog veel meer.  Check hier de volledige filmagenda. 

Kinderfilms voor elke leeftijdsgroep
✔ Een voordelig kinderticket v.a. €6,50
✔ Spaar voor korting op een Charlie knuffel met de All Stars actie 

✔ Het actuele filmaanbod vind je altijd op www.pathe.nl

Zin in een leuk uitje? Bij Pathé is naar de film gaan een echt feestje! Zo zie je de allernieuwste kinderfilms op het grote doek en kan je lekker knutselen en kleuren in de kidscorner.

Een bioscoopbezoek met het gehele gezin wordt bij Pathé Zwolle vanaf nu nog leuker! Naast het beleven van de leukste, grappigste en spannendste films, kunnen kinderen voor en na de film voortaan naar hartenlust spelen in de Pathé Kids Corner. Deze speelhoek staat geheel in het teken van de bekende Pathé mascotte ‘Charlie’ en zit boordevol leuke activiteiten. De Kids Corner is toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar en is tijdens de openingstijden van Pathé geopend.

Cinekid Festival

En in de herfstvakantie is er ook het Cinekid Festival. De kinderfilms zijn in Fraterhuis te zien.

brandweerman sam theater

Overige theatervoorstellingen

Koos & Moos komen naar het theater en zijn op 16 oktober te zien in de Meenthe in Steenwijk. Op 17 oktober kun je genieten van het sprookje Assepoester de musical. En op 18 oktober is Brandweerman Sam van de partij. Deze voorstelling zijn ook te zien in Steenwijk.

Fan van Peppa Pig? Deze voorstelling kun je zien op 22 oktober in het Hoftheater in Raalte.

 

 

 

Log In