Landelijke Kindermuziekweek


Vanaf 5 t/m  14 april 2019 vindt de eerste landelijke Kindermuziekweek plaats van Nederland. Kinderen kunnen van 0 tot en met 12 jaar en hun (groot)ouders zowel luisteren naar muziek als actief meedoen met workshops, leuke voorstellingen, meezingen met Kinderen voor kinderen, of instrumenten maken van afval. Ontzettend leuk om te doen, maar ook nog eens heel erg goed voor je ontwikkeling.

Met kinderconcerten en jeugdvoorstellingen overal in het land kan ieder kind van live muziek genieten, zowel op school, en het kinderdagverblijf als in het theater, de muziekschool en concertzaal. Meer info op de website www.kindermuziekweek.nl

Bij Go-Kids regio Zwolle houden we je op de hoogte van dit muzikale evenement! Check de Go-Kids agenda voor alle leuke uitjes tijdens de Kinderen Muziek Week.


Waarom een Kindermuziekweek? 

Kinderen en muziek zijn een bijzonder vruchtbare combinatie. Luisteren naar muziek en zelf muziek maken is niet alleen leuk, het stimuleert het kinderbrein ook in de ontwikkeling. 

De Kindermuziekweek is een initiatief van Concert- en congresgebouw de Doelen, Rotterdams Philharmonisch Orkest, Het Concertgebouw, TivoliVredenburg, philharmonie zuidnederland, Prinses Christina Concours, Muziekgebouw Eindhoven, Méér Muziek in de Klas, Bureau Vanaf2, Orkest van het Oosten, Stichting Kunstzinnig Vorming Rotterdam (SKVR), Nationale Opera en Balle


Kindermuziekweek in regio Zwolle:

5 en 12-4 Workshop songwriting 7+., bestaande uit twee workshops in Stadkamer

7-4 Britten Jeugd Strijkorkest 4+ in de Spiegel

9-4 Meezingrepetitie met Kleinkoor Konstantijn 7+ bij  ArtEZ

9-4 Meezingrepetitie met Kleinkoor Konstantijn 9+ bij ArtEZ

9-4 Meespeelrepetitie met juniororkest de Jonge Vuurvogel 7+ in het Meander College

14-4 Tommie en Tom Poes, voorstelling voor kleuters en familie! 2+ in Carrousel Ommen


Log In