Go-Kids regio Zwolle zoekt kids reporters!

Oproep kids reporters

Wij zijn voor Go-Kids regio Zwolle op zoek naar kidsvloggers, Go-Kids reporters. Vind jij het leuk om een keer een vlog te maken? Dan is Go-Kids is op zoek naar JOU!

Wij zoeken vloggers uit groep 6, 7 of 8. Je mag dan, de komende maanden, een aantal leuke evenementen en activiteiten bezoeken, samen met je ouders en een vriendje of vriendinnetje. Samen ga je dan een echte vlog maken van het evenement. 

Om je op weg te helpen, krijg je van Go-Kids en van vlogfeest.nl een echte vlog workshop aangeboden die je samen met een vriendje of vriendinnetje op locatie in Zwolle krijgt aangeboden!

Als Go-Kids reporter is het natuurlijk wel handig dat je al een beetje ervaring hebt met vlogjes maken en dat je vader of moeder je wil helpen om de vlogjes goed in elkaar te zetten. In ruil krijg je dus een gratis vlogworkhop EN mag je natuurlijk gratis naar de evenementen! 

Lijkt het je wat?  Mail snel naar info@go-kids.nl of reageer op onze social media oproep, en misschien mag jij wel onze Go-Kids reporter zijn!

In de week van 14 oktober selecteren wij 3 reporters. 

Tip: Wil je eerdere Go-Kids vlogs bekijken? Kijk dan op het YouTube Kanaal van Go-Kids.

 

 

 

 

Log In