Binnenpret in een Indoor speelparadijs in de voorjaarsvakantie in regio Zwolle

Is het een regenachtig dag dan is een dagje binnen spelen bij een indoor speelparadijs ideaal. Veel kids vinden het prachtig, en er is volop keus. De meeste speelparadijzen bieden extra activiteiten in de vakanties aan en zijn ze alle dagen in de vakantie geopend. 

flierefluiter blokkenzolder

Flierefluiter in Raalte

Jehoe, het is bijna vakantie! Dat betekent dat er weer volop boerenfratsen uitgehaald kunnen worden bij de grootste Speelboerderij van het oosten! Leef je uit in de buiten- en binnenspeeltuin van De Flierefluiter! Klimmen, klauteren, voetballen, skelteren, trampoline springen, luchtkussens, ultralange glijbanen, binnen zandbak, blagenparadijs en nog veel meer!

De Flierefluiter is ook in 2024 (voor de 5e keer op rij)  weer door de ANWB uitgeroepen  tot leukste uitje van Overijssel.  Bekijk hier ook de avonturen van onze Go-Kidsreporters!

Naar de Flierefluiter >

Ballorig in Zwolle

Heerlijk spelen bij Ballorig (voorheen Djambo) in Zwolle. Voor ouders is het hier heerlijk toeven en men kan rustig doorwerken als dat moet. Tijdens de vakantie is Ballorig  alle dagen geopend en volwassenen betalen geen entree. 

Naar Ballorig Zwolle >

Giga Konijnenhol op de Beerze Bulten

Het Giga Konijnenhol en het zwembad op vakantiepark de Beerze Bulten zijn ook voor daggasten geopend. Wil je echt een lang dagje uit, maak dan gebruik van de combideal: spelen, theater en zwemmen. Kids betalen € 9,50 en ouders maar € 7,50 voor een compleet dagje uit. 

Naar het Giga Konijnenhol >

Heggies Speelschuur in Emst

Kom jij ook gezellig spelen in de voorjaarsvakantie bij Heggies Speelschuur in Emst (Epe)?

Bij Heggies kun je lekker binnenspelen in de ballenbak, mega lego,  de elastieken toren of met de sleetjesbaan. Mocht het goed weer zijn kun je ook buiten spelen op de trampolines, voetballen of even lekker scheuren met de skelters.

Ouders kunnen gezellig zitten en een boekje lezen of op de WIFI. Je kunt ook een hapje eten, tosti’s, broodjes, snacks maar ook een Heggie familieburger, een reuzehamburger voor het hele gezin, die moet je een keer gegeten hebben.

Naar Heggies Speelschuur >

Ballorig Wijhe

Op regenachtige dagen kun je bij Ballorig in Wijhe  elke dag heerlijk binnen spelen. En er zijn heel veel leuke dingen te doen. Je kunt er springen op de mega trampoline en klimmen op de klimwand (vanaf 8 jaar). Door de ruime en overzichtelijke opzet is het leuk, maar vooral ook veilig. Er is uitgebreide catering aanwezig waardoor het voor ouders ook aangenaam is.

Naar Ballorig Wijhe >

Mad Monkey Jungle in Gramsbergen

Mad Monkey Jungle is een overdekt kinderspeelparadijs en ligt op het Vakantiepark 't Hooge Holt.

Kom je ook lekker klimmen en klauteren in de Mad Monkey Jungle? Je wordt dan even een echte Mad Monkey! Natuurlijk ben je geen echte gekke aap, maar in de overdekte speelwereld kun je lekker gek doen bij het spelen, klimmen, klauteren en apenkooien. Leef je uit in je eigen jungle!.

Naar Mad Monkey Jungle >

FunZone Avontura in Dronten

Ook iets verder weg, maar Indoor speelparadijs FunZone Avontura in Dronten biedt puur speelplezier voor alle kinderen en staat garant voor een gezellig uitje voor het hele gezin. Okke en Pi hebben doordeweeks op dinsdag, woensdag en donderdag een dansclub, spelletjesclub en een knutselclub.

Naar Funzone >

 

 

 

 

Log In