Kom en doe mee met een proefles bij Telekids Musicalschool in Bergen op Zoom! 

Houdt jouw kind van zingen, dansen en acteren? En kan hij of zij daar maar geen genoeg van krijgen? Dan is dit wat voor jullie!

Zingen, dansen en acteren doen kinderen bij Telekids Musicalschool

De musicallessen zijn verdeeld in: Telekids Musicalschool voor kinderen van 4 t/m 9 jaar en RTL Talent Academy voor kinderen van 10 t/m 18 jaar. Binnen deze leeftijdscategorieën zijn de groepen ook nog eens onderverdeeld, dus je kind zit altijd in een groepje waar hij of zij past. 

Een seizoen bij Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy bestaat uit twee periodes (september t/m januari en februari t/m juni). In de eerste weken van een nieuwe periode zijn er proeflessen. En die komen er dus weer aan. Een mooi moment om je kind kennis te laten maken met deze professionele, energieke en vooral leuke musicallessen!

Je kunt je aanmelden door je voor de groep naar keuze aan te melden op de website van Telekids Musicalschool, die vind je hier. Je krijgt dan een uitnodiging voor de proefles.

Voor een proefles betaal je het reguliere lestarief van €9,50 voor de Mini’s (1 uur les) en €14,25 (1,5 uur les) voor KidsClub (7 t/m 9 jaar) en TeensClub (10 t/m 14 jaar).