Zwemmen kun je in de regio Zaanland op allerlei plekken. Zwembaden in Zaandam, Krommenie, Koog a/d Zaan, Purmerend, Wormer, Monnickendam, Edam/Volendam en Warder, en natuurlijk de vele recreatiegebieden in de regio. Wat een keuze!

Geniet van het koele water en alle mogelijkheden voor de kids om er heerlijk te spelen. Als het even meezit ook een ontspanningsmoment voor papa en mama...

Recreatiegebieden Hemmeland, Twiske, Jagersveld

Op het Hemmeland in Monnickendam vermaken de kinderen zich altijd! Via verschillende strandjes heb kom je uit in de Gouwzee. Daar kunnen je kids heerlijk spetteren, spatten, spelen en zwemmen. De grasvelden langs de strandjes hebben de nodige bomen en daarmee schaduw bij echte warmte.

Ook een heerlijke plek om op een mooie dag naartoe te gaan is Het Twiske. Welke ingang je ook kiest, de kinderen zullen zich er sowieso niet vervelen. Op allerlei plekken kunnen ze ook fijn zwemmen. In Zaandam kunnen jullie lekker zwemmen in de grote plas op recreatiegebied Jagersveld.

Zwembaden in Zaanstreek-Waterland

Onze regio is heel wat zwembaden rijk. De één is alleen voor buiten zwemmen, de ander alleen voor binnen, de volgende voor allebei. De keuze voor het zwembad waar je naartoe gaat kun je dus heel gemakkelijk afstemmen op het weer!

Wat denken jullie? Genoeg mogelijkheden om heerlijk te gaan zwemmen met je kids?

Log In