De eerste gewone week van 2020 zit er bijna op, tijd voor weekend en vrije tijd! Wat ga jij doen met de kinderen? Check m'n WeekendTips hieronder, met ook 6 superleuke Kinderfeestjes. En heb je meer ideetjes nodig? Je vindt ze in  de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Prettig weekend met je kids!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
Al eens naar de Mini-Jump bij Street Jump Wormerveer geweest? Voor kids van 2 tm 6 jaar - 4x per week, o.a. zaterdag- en zondagochtend
Zondag is er een gezellige cursusmarkt bij Cultuurhuis Wherelant in Purmerend. Van alles te zien en te doen, gratis toegang!
Zaterdag en zondag speelt het NJMT in het Zaantheater de première van de nieuwe musical Koning van Katoren. Dat wordt vast super!
Fijne voorstelling voor kleintjes: Babar - een Dansavontuur (3+) door De Dansonderneming in Theater Het Pakhuis in Hoorn.
Zondag in De Singel in Edam: de Kikkerprinses door Poppentheater Koekla... superleuk om met je kinderen vanaf 4 jaar te gaan zien.
Is jouw stoere kind dol op de ruimtevaart? Ga dan zondag naar Castricum - daar speelt Apollo 11 in Theater Koningsduyn.
FeestjesTips!
Heb jij binnenkort een jarige of een verlaat kinderfeestje te vieren? Ik heb wel wat inspiratie voor je voor toffe partijtjes!
Gezellig met vriendjes en vriendinnetjes naar een leuke kinderfilm en smullen van lekkers: filmfeestje bij Pathé Zaandam.
Een feestje bij Monkey Town Purmerend is altijd geweldig, of je nu gaat spelen en smikkelen of (ook) lasergamen en in de 5-D bios....
Op zoek naar een stoer feestje? Dat vind je bij Stal Oostwal: de kids gaan Trial Bike rijden en nog een extra activiteit - bijv boogschieten!
Op 't Fort Markenbinnen vier je een FORT-treffelijk kinderfeestje met brand blussen, escaperoom en/of lasergamen. Supertof toch?
Lekker in beweging en leuke dingen doen op het ijs van IJsbaan De Westfries in Hoorn - natuurlijk met lekkers - een vorstelijk feestje!
Ook een bijzonder partijtje: met vriendjes naar het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, krijg je een spannende rondleiding.
 
 
Theater en film voor kids
Alle agendatips! ►