Zijn jullie het nieuwe jaar goed begonnen? Ik wens jullie natuurlijk een heerlijk 2020 met je gezin.. te beginnen dit weekend met deze leuke WeekendTips. En ik heb heerlijke Clubs voor je, voor een nieuwe hobby in het nieuwe jaar! Nog meer inspiratie nodig? Je vindt het in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Sluit de Kerstvakantie gezellig af!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
In het Natuurmuseum in Zaandam is een spannende Dinomiddag met dinotanden, dinoklauwen, dino-eieren en nog veel meer. Stoer!
Kerstvakantie lekker relaxed afsluiten met je gezin? Ga morgen naar pllek in Noord - kids kunnen gratis knutselen met Iets van Els.
Is jouw kindje dol op Sesamstraat? In het Zaantheater kun je genieten van al jullie favoriete figuren bij Sesamstraat Live!
Vandaag in De Purmaryn: de voorstelling Kikker en het Avontuur van Theater Terra. Zouden er nog kaartjes zijn?
Zondag is er nog zo'n toffe Skillz Adventure dag bij JumpSkillz Purmerend. Is wel héél gaaf om zo je Kerstvakantie af te sluiten...
Vanmiddag is het feest bij Monkey Town Uitgeest met de kinderdisco van Blijwin. Lekker los gaan met spelen en swingen, heerlijk toch?
Hoe knap is dit? Ga dit en nog veel meer Mirco Art bewonderen in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Speciale gezinsactie t/m zondag!
Het tweede en alweer laatste weekend met Warme Winterdagen in Museum Broekerveiling - ga lekker genieten met de kids in Langedijk.
ClubTips!
Een nieuw jaar, misschien ook tijd voor een nieuw clubje voor jouw kind(eren)? Er zijn hartstikke veel leuke activiteiten om te doen na schooltijd... ik heb een heel stel superleuke clubtips voor je!
 
 
Leuk - Knutselkookclub Purmerend! Wanda heeft kookclubs v/a 4 jaar en een creatieve middag - wat past het beste bij jouw kind?
Is jouw kind meer van de beweging? Dan is YourPerfection écht perfect: bootcamp & kickboksen op een super gezellige manier. Aanrader!
HEMLAB is verhuisd en start 29 jan & 1 feb een nieuwe Wetenschaps-cursus: Van elektron tot knipperlicht! Leuk voor nieuwsgierige kids...
Ken je Zwemschool Assendelft? Fijne watergewennig lessen voor 3/4 jarigen, ouder-kindlessen én vrijzwemmen. Lekker voordelig!
Zwemles in Purmerend: natuurlijk in het Leeghwaterbad. Met méér dan ABC: ook baby-peuterzwemmen en diverse AquaClubs voor kids.
Voor klim- en klauterninja's zijn de lessen bij ObstacleSkillz in Purmerend helemaal super - ga gratis proberen, zo tof voor ze...
Cultuurhuis Wherelant in Purmerend heeft heerlijke creatieve cursussen voor kids. Dansmix, KinderAtelier, Kinderkunstacademie en meer!
Is jouw kind dol op jumpen? Dan zijn de Stunt- en Tricklessen bij Street Jump Wormerveer een geweldig plan om de blits te maken.
Heb jij een podiumkind? Dan zijn de lessen van Telekids MusicalSchool je van hét - die kun je oa volgen in Amsterdam-Noord en Beverwijk.
Muziek, dans, beeldende kunst, theater, digilessen... bij FluXus hebben ze heel veel lessen voor kids in de Zaanstreek. Kijk maar eens!
Dol op paarden maar te jong om op les te gaan? Bij de Bonte Belevenis in Assendelft kunnen kinderen vanaf 4 jaar al meedoen met Shettenpret.
Er staan nog veel meer ideetjes voor leuke clubs, workshops, en lessen voor kids in Zaanstreek-Waterland op bij de clubs op Go-Kids!
Theater en film voor kids
Alle agendatips! ►