Zwemschool Assendelft is een kleine en gezellige zwemschool in de Zaanstreek met zwemlessen voor de ABC diploma's én superleuk Ouder- en kind zwemmen.

Heerlijk warm zwembad 

Je vindt het zwembad in het pand van Basic-Fit in Assendelft. De entree van de zwemschool is rechts naast de schuifdeuren van de sportschool. Er is een leuke wachtruimte waar je een kopje koffie of thee kan drinken. Het zwembadje van Zwemschool Assendelft is niet zo groot: 5 bij 9 meter en overal 1,38 meter diep. Het water is heerlijk warm!

Zwemmen voor kleintjes bij Zwemschool Assendelft

Zwemlesjes voor kids van 1 tot 4 jaar mét papa of mama op woensdag- en vrijdagochtend. Kom ook samen met je (klein-) kind op zwemles en raak vertrouwd in en om het water.

Ouder- en Kind zwemmen

Tijdens het Ouder en Kind-zwemmen krijg je op een deskundige en ontspannen manier les van onze zwemjuffen. Zij leren jullie allerlei leuke en nuttige zwemoefeningen en zingen vrolijke liedjes. Het is een speels en actief half uurtje waarbij gebruik wordt gemaakt van kleurrijke spelmaterialen.

Zwemles met papa, mama, opa of oma

Het samen zwemmen bevordert de motoriek en het plezier in en om het water. De les duurt ongeveer een half uur. Deze lessen zijn niet alleen heel leuk maar ook een goede overstap naar de watergewenning lessen!

Ga je ook Ouder- en kind zwemmen in Assendelft?

Wil je meer weten over de lessen en het vrijzwemmen? Check dan de website van Zwemschool Assendelft voor alle details zoals tijden, prijzen en voorwaarden.

Foto: zwemschool Assendelft

De leukste uitjes en feestjes
in Zaanstreek-Waterland
gratis in je mailbox?

Aanmelden Go-KidsTips