Heb jij zo'n kind dat eindeloos kan knutselen? Dan is het superleuk om mee te doen bij de creatieve middag van Knutselkookclub Purmerend! En kijk zeker ook even naar de Kookclubs die daar zijn.

Creatieve middag Purmerend

De kinderen gaan tijdens de creatieve middag onder begeleiding knutselen met alle spullen uit de knutselkast. Er kan van alles gemaakt worden - bijvoorbeeld spaarvarkens van papier maché, vliegers en knikkerbanen. Maar ook de eigen creatieve ideeën krijgen alle ruimte!

Eindeloos knutselen voor kinderen

Bij de Knutselkookclub hebben ze heel veel verschillende knutselmaterialen en spullen, zodat de kinderen de mooiste kunstwerken kunnen maken. Ze krijgen de knutseltechnieken uitgelegd, voeren eigen ideeën uit en maken gezamenlijke projecten. Natuurlijk gaan de knutselwerken als ze klaar zijn mee naar huis!

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar

De creatieve middag van de Knutselkookclub Purmerend is voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar. Natuurlijk is er voor iedere leeftijd genoeg uitdaging in de knutselwerken.

Meedoen met de creatieve middag?

Je kan je los per keer aanmelden (minimaal een dag van te voren) per e-mail: purmerend@knutselkookclub.nl of telefoon: 06-46314310(bellen, sms, whatsapp)

  • Inclusief gebruik van al het materiaal, gereedschap en kledingbescherming
  • Inclusief iets lekkers en wat te drinken

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!