VoorjaarsvakantieTips in Zaanstreek-Waterland

Het is bijna Voorjaarsvakantie.... de kids zijn lekker een weekje vrij, wat voor leuke dingen ga je doen met ze? Ik heb wel de nodige ideetjes voor je... kijk maar hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Ik wens jullie een gezellige vakantie!
groetjes, Anneke

 

NIEUW: Online arrangementen kopen bij Go-Kids!

De eerste: fijne Combideal voor je gezin bij IJsbaan De Westfries - dat is schaatsen en smullen met een leuke extra korting!
Check die Combideals!
Alle agendatips! ►
Street Jump Wormerveer is normaal op maandag dicht maar in de vakantie niet: je kunt de hele week jumpen van 10.00 tot 18.00 uur.
In Purmerend is er weer die heerlijke VoorjaarsPurVak met sport en spel, én GRATIS creatieve workshops bij Cultuurhuis Wherelant.
Ook in het Leeghwaterbad is tijdens de PurVak in de voorjaarsvakantie van alles aan extra activiteiten voor kinderen. Kijk maar eens...
Helemaal los met indoor spelen in de Voorjaarsvakantie? Dan ga je dus naar Monkey Town Purmerend of Monkey Town Uitgeest!
JumpSkillz Purmerend heeft de Early Bird Jump deal: iedere ochtend van 10 tot 12 kunnen de kids twee uur lang jumpen voor maar € 10,=!
Ga in de vakantie lekker een keer pannenkoeken (of iets anders) smullen bij Pannenkoek De Appel op 't Twiske... wat een fijne plek....
In het Hemlab is ook weer van alles te beleven: zaterdag Kartonlab!, dinsdag Maak een kruisboog! en do t/m za Lekker, frisdrank Onderzoek!
Fijn naar de dieren en spelen bij De Bonte Belevenis - heerlijk uitje in de vakantie. Altijd even de openingstijden checken voor je gaat!
Theater & films voor de kids
Meneer Monster komt naar De Purmaryn met de voorstelling Rovers (3+): een magische en visuele comedy boordevol live muziek.
In het Zaantheater kun je naar de coole voorstelling Hip Hop Hoera The Remix - héél tof voor kinderen van 4 tot 8 jaar.
In Huis van Hilde in Castricum kun je ook theater meemaken deze vakantie: de voorstelling Hoe werkt de molen? op woensdag.
Poppentheater in Wormerveer: Potitco speelt de voorstelling Vooruit met de geit in De Wormerveerse Vermaning. Ga ook gezellig kijken!
Pathé Zaandam heeft heel veel leuke kinderfilms op het programma staan, zoals Kruimeltje en de strijd om de goudmijn. Spannend....
De Fabriek draait Jacob, Mimmi en de pratende honden én Spike en de magische steen. Op donderdag met zo'n leuke knutselactiviteit!
Zondag in Podium De Flux in Zaandam: Hippe Gasten! Toffe rock voor kinderen met vooraf een workshop Band t-shirt maken. Nice!
Op de laatste vakantiedag: Het Juffenballet  in het Zaantheater. Hilarische voorstelling voor kids vanaf 6 jaar.
Overzicht van voorstellingen per dag in de Voorjaarsvakantie:
Beetje buiten onze regio
Natuurlijk heeft Huis van Hilde weer een mooi programma met leuke dingen voor de kids: alles in het teken van de Beemstermolen.
Altijd leuk: lekker schaatsen met de kids op IJsbaan De Westfries in Hoorn. Kijk zeker naar onze speciale Combideals met korting!
In Het Scheepvaartmuseum draait alles deze vakantie om 'Anders kijken' - met natuurlijk heel veel leuke activiteiten voor de kids.
In het Museum van de 20e eeuw in Hoorn staat nog steeds de expo over Telekids ... met zondag een Vraag maar raak middag met Irene Moors!
 
 
Alle agendatips! ►