Het laatste weekend van de zomervakantie staat voor de deur... maandag begint het gewone schoolleven weer voor de kids. Ga jij iets extra leuks doen met de kids? Check de tips hier onder -maar ook de uitjes in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Sluit de zomervakantie gezellig af!
groetjes, Anneke

 

 

Kleuterbios Pathé Zaandam 1 september
WIN VRIJKAARTJES!

Volgende week zondag - 1 september - is er weer zo'n fijne Kleuterbios bij Pathé Zaandam. Deze keer met Thomas de Stoomlocomotief. Wil je kans maken op vrijkaartjes? Doe dan mee met m'n winactie!
Doe mee met de winactie
Alle agendatips! ►
Zaterdag is het weer tijd voor de jaarlijkse Waterdag Edam - met grote vrijmarkt en allerlei activiteiten om te kijken of te doen voor jong en oud.
Het wordt eindelijk weer zomerweer dit weekend: lekker zwemmen in het heerlijke buitenbad van De Waterdam in Edam-Volendam dus!
In m'n overzicht van 10 toffe plekken om buiten te zwemmen vind je nog veel meer ideetjes om lekker af te koelen dit weekend.
Circus Freiwald staat in het Veldpark in Zaandam met circusvoorstellingen én het springkussen paradijs Jumping world
Je weet maar nooit wanneer het laatste lekkere weekend is - dus check snel of er nog een bootje te huur is bij Twiske Haven!
Check ook de agenda's van:
Back2school Tips!
Hoe krijg je jouw kids weer soepel in het schoolritme? Beetje laat maar wie weet heb je nog wat aan deze tips van een expert!
Hebben jouw kids vaste clubjes of ben je aan het kijken voor een nieuwe hobby? Check de Clubs op Go-Kids Zaanland voor inspiratie.
Goed idee dat jouw kind een beetje op de hoogte is van wat er gebeurt in de wereld? Dat gaat superleuk met Kidsweek.
Heb of ken jij een peuter die bijna naar groep 1 gaat? Dan is de Schoolbox superleuk: gratis cadeautjes voor je kind!
Alle uitjes in de regio! ►