Kinderfeestjes vieren is een van de leukste dingen die er zijn! Je kind leeft hier vaak naar uit en beleeft een dag van zijn zijn/haar leven met vriendjes en vriendinnetjes. Toch probeer je er elk jaar weer een leuk en vernieuwd feest van te maken. En dat is soms best lastig.

Kinderfeestjes ideeën

Om jullie te helpen bij de zoektocht naar de leukste kinderfeestjes in de omgeving hebben we een compleet overzicht gemaakt van mogelijkheden. Hierbij kan je in jouw regio gelijk zien wat er mogelijk is. Alles is samengevat met de mogelijkheden van Noord-Holland bij elkaar, maar uitgesplitst per regio. Zo kan je kijken of je iets in de buurt of wellicht iets wat verder weg wilt organiseren!

De leukste kinderfeestjes!

 

 

Het schiet niet enorm op met het versoepelen van de corona maatregelen. Met vanaf 28 april 2 gasten in plaats van 1 persoon op visite kun je de verjaardag van jouw kind nog lang niet uitgebreid vieren met vrienden en familie. Dat maakt het des te belangrijker om in elk geval wél te zorgen voor een tof kinderfeestje.

Gelukkig is qua kinderfeestjes steeds meer mogelijk, al kan je nog lang niet alles. Buitenfeestjes konden natuurlijk al, dat is niets nieuws. Binnen is een ander verhaal - toch komen daar ook steeds meer feestjes die weer kunnen. 

Coronaproof kinderfeestjes buiten de deur

Vandaag kijk ik even met je naar een aantal superleuke feestjes buiten deur die prima coronaproof gevierd kunnen worden:

Stoer feestje bij FortTreffelijk - Markenbinnen

Bij FORT-treffelijk hebben ze niet stilgezeten bedachten ze maar liefst 3 nieuwe feestjes voor de kids. Je kunt er nu kiezen uit maar liefst 8 verschillende feestpakketten voor kids vanaf 7 / 8 jaar. De pakketten hebben allemaal één of meer van deze coole activiteiten: escaperoom, lasergame, vuurdoop, GPS speurtocht of het nieuwe Fort Knight: een virtuele game in en rond het fort.

Fort-treffelijk kinderfeestjes op Fort Markenbinnen

Stoere feestjes!

Crea feestje bij de Simonehoeve - Katwoude / Volendam

Op kaas- en klompenboerderij de Simonehoeve in Katwoude (Volendam) worden de kids heerlijk verwend door het gastvrije personeel. Ze krijgen allerlei lekkers, doen een superleuke creatieve workshop en mogen natuurlijk een kijkje nemen bij het kaas- en klompenmaken. Plus  rondleiding met allerlei kaasjes en koekjes om te proeven in de proeverij!

Klompen schilderen op je kinderfeestje

Fröbelen en smullen

Pony of trial bike bij Stal Oostwal - Broek in Waterland

Bij Stal Oostwal bieden ze twee heel verschillende kinderfeestjes: ponyfeestjes en trial bike feestjes. Bij de ponyfeestjes gaan de kids natuurlijk lekker aan de slag met de lieve pony's en een cool hoefijzer versieren.

Ponyfeestje

Feestjes bij Stal Oostwal in Broek in Waterland

De trial bike feestjes draaien om het stoere rijden op een elektro crossfiets. Dat is even wennen maar snel te leren, en dan vette tricks proberen natuurlijk. Daarnaast kun je kiezen uit drie verschillende extra activiteiten: blaaspijp maken, boogschieten of archery attack. 

Trial bike feestje

Crea of koken bij Knutselkookclub Purmerend

Knutselen en/of koken op je kinderfeestje - is dat écht wat voor jouw jarige? Knutselkookclub Purmerend is lang dicht geweest door corona, maar nu kunnen de feestjes eindelijk weer geboekt worden. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende lekkere kookfeestjes, creatieve knutselfeestjes en themafeestjes.

Kinderfeestje bij Knutselkookclub Purmerend

Check die feestjes!

Klimmen bij Klimpark Twiske - Oostzaan

Weer een mega-stoer feestje: een klimfeestje bij Klimpark Twiske! Supercool maar natuurlijk heel veilig klimmen tussen de bomen, afdalen per zipline, misschien met groepsfoto, lekkers smullen bij Pannenkoek de Appel en misschien ook nog boerengolf spelen? Kijk maar wat jullie willen!

Kinderfeestje bij Klimpark Twiske

Feestje bij Klimpark Twiske

Sportfeestje met Monkey Moves Purmerend

Is een sportfeestje helemaal ideaal voor jouw jarige zoon of dochter? Wat dacht je dan van een feestje bij Monkey Moves Purmerend?! In overleg kun je kiezen uit heel veel verschillende sportieve activiteiten, zodat het feestje precies past bij jouw kind. Natuurlijk met swingende muziek en een knotsgek klim- en klauterparcours - in een sportzaal of outdoor in Purmerend, Edam-Volendam of Waterland.

Kinderfeestje Monkey Moves Purmerend

Apeleuk partijtje!