Het is januari 2022, de kinderen zijn dan wel weer naar school maar voor al het andere zitten we nog midden in de corona-lockdown. Is jouw kind net jarig geweest of binnenkort jarig? Dan ben je vást aan het dubben over wat je met het kinderfeestje zult doen. De kids mogen weer naar school, dus is het niet gek om je af te vragen waarom je ze niet bij elkaar zou halen voor een feestje. Aan de andere kant: school is gewoon hartstikke nodig, een kinderfeestje kun je ook uitstellen. Die beoordeling maakt iedere ouder voor zich.

Coronaproof kinderfeestjes in de regio

Ik dacht: je kunt vast wel wat inspiratie gebruiken voor coronaproof kinderfeestjes in onze regio. Toch? Met activiteiten buiten is het in ieder geval sneller coronaproof te noemen, dus ik heb 8 toffe outdoor feestjes in de Zaanstreek, Purmerend en Waterland voor je op een rij gezet!

  1. 1. Ponyfeestje of Trial bike feestje bij Stal Oostwal - Broek in Waterland
  2. 2. FORT treffelijk - Markenbinnen
  3. 3. This is Soul - overal
  4. 4. Klimpark Twiske - Oostzaan
  5. 5. Monkey Moves - Purmerend / Waterland / Volendam
  6. 6. Trial bike feestje bij Stal Oostwal - Broek in Waterland
  7. 7. Feestje thuis met speurtocht - overal
  8. 8. Bootcamp 4 kids - overal

Ponyfeestje

Is jouw jarige dol op paarden en pony's? Dan is een ponyfeestje bij Stal Oostwal een perfect plan: een heerlijk compleet partijtje met leuke activiteiten en lekkers - in een superfijne relaxte omgeving. 

Ponyfeestje bij Stal Oostwal

Alles over het ponyfeestje!

Stoer feestje op het Fort

Op het Fort Markenbinnen kun je superstoere feestjes vieren. Brand blussen, lasergamen, escapen of een GPS speurtocht - de meeste activiteiten zijn buiten en daarmee coronaveilig. 

FORTtreffelijk kinderfeestje in het Fort Markenbinnen

FORT-feestjes in Markenbinnen

Skatefeestje

Lekker skaten tijdens je kinderfeestje - is jouw zoon of dochter altijd graag in beweging? Of de kids nu al kunnen skaten of niet, een skatefeestje van This is Soul is voor allemaal leuk. Wie het al kan leert coole tricks, wie het nog niet kan leert de basis. Leuk toch?

Inline Skate kinderfeestje van This Is Soul

Skatefeestje van This is Soul

Klimfeestje

Ook superleuk in de buitenlucht en lekker sportief: klimmen tussen de bomen bij Klimpark Twiske! Dan gaan de kids supercool klimmen op grote hoogte, tussen de bomen. 

Stoer feestje bij Klimpark Twiske

Klimfeestje bij Klimpark Twiske

Apenfeestje

De feestjes van Monkey Moves kunnen binnen of buiten, het is maar net wat je wilt. Monkey Moves = multisport, en voor het feestje kies je natuurlijk de favoriete sport(en) van de jarige. Supergezellig met de apekoppies!

Kinderfeestjes van Monkey Moves

Trial bike feestje

Een trial bike feestje? Wat is dat dan? Een trial bike is een elektrische crossfiets - supercool dus voor de kids om daarop te leren rijden. Dat kan bij Stal Oostwal in Broek in Waterland, echt een tof stoer feestje.

Trial bike feestje bij Stal Oostwal

Cool bij Stal Oostwal

Speurtocht op je feestje

Vier je het feestje liever thuis? Dan kunnen de kids ook lekker veel tijd buiten doorbrengen als je er een leuke speurtocht in verwerkt. Dat hoef je allemaal niet zelf te bedenken... er zijn allerlei leuke speurtochten voor je uitgewerkt door Suus Kinderfeestjes en MijnKinderfeestje. Allebei fijne bedrijven uit onze eigen regio waar je online de speurtocht kunt bestellen. Of kies voor een digitale speurtocht die je in elke bewoonde buurt kunt doen!

12 themaspeurtochten bij Suus

Speurtocht in thema voor een kinderfeestje thuis

11 speurtochten van MijnKinderfeestje

Digitale speurtocht op je kinderfeestje

Digitale speurtocht in de buurt

Bootcamp kinderfeestje

Ook een heerlijk sportief kinderfeestje dat je zo ongeveer overal kunt vieren waar lekker de ruimte is om te rennen: een partijtje van Bootcamp4Kids! De bootcamps zijn er in verschillende thema's - zo kun je het feestje lekker laten aansluiten bij wat jouw kind leuk vindt.

Bootcamp4kids feestje

Wat voor kinderfeestje je ook kiest: maak er een gezellig feest van voor jouw jarige zoon of dochter en de vriendjes en vriendinnetjes die jullie uitnodigen. Misschien wil je in het kader van corona liever nog geen feestje doen... dan stel je het toch gewoon een tijdje uit? Dan houdt jouw kind het partijtje tegoed en kunnen de kinderen zich er lekker lang op verheugen! Hoe en wanneer je het ook viert... veel plezier!

Liefs
Anneke