Westzaanse Winter Fair

  • van:  8 december 2018 16:00
  • tot:  8 december 2018 22:00
Westzaanse Winter Fair

Beleef samen met je familie en vrienden Westzaan in Winterse sferen!
Met een gemiddelde van 3500 bezoekers het eerste jaar en ruim 7000 bezoekers het tweede jaar is de Westzaanse Winterfair na deze twee prachtige edities nu echt een begrip geworden in de Zaanstreek! De entree is helemaal gratis.

Westzaanse Winterfair - begrip in de Zaanstreek

Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de WinterFair geniet je samen van de warmte van elkaar en van de vele activiteiten, kerstkramen, foodtrucks en entertainment. Het centrum van Westzaan (in de Noord) wordt omgetoverd in een sprookjesachtig décor met brandende vuurkorven!

Van alles te beleven in Westzaan

Ruim 60 standhouders zullen er aanwezig zijn. U kunt dus heerlijk struinen over de Kerstmarkt met een vleugje vintage en lifestyle, lekker eten bij verschillende ‘creatieve’ foodstands en foodtrucks, een drankje komen drinken aan de gezellige bar in de verwarmde feesttent op de Zeilenmakersstraat en tegelijk genieten van muzikale optredens onder het genot van warme glühwein en andere winterse versnaperingen en zoetigheden.

Dit jaar beleef je intense vreugde en vertier en zijn er leuke activiteiten. Zo hebben we voor de stoere mannen onder ons een wedstrijd ‘boomstam’ zagen bij standhouder Sfeermakers van Stef en Xan en kan er genoten worden van een potje Spijkerslaan. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Touwtje trekken, schminken, op de foto met de kerstman en er valt nog veel meer te beleven…

Warm u zelf op bij een vuurkorf of in de feesttent en luister naar ‘live optredens’ van onder andere Het Zaanse Theaterschool, Cocoa River, Bites of Music, Cantantes, Vocalgroup Saensation, Popkoor Surprising en natuurlijk onze Zaanse Zangeres Sophie Melody.

Geniet van de twinkelende lichtjes maar let wel op de Mistletoe; voor je het weet sta je met iemand onder een maretak: dan moet je die andere zoenen.

– Een Kerstmarkt met een vleugje vintage en lifestyle – Dickens decor met straat artiesten – Singer songwriters – muzikanten – musical – kinderactiviteiten – foodtrucks met heerlijke versnaperingen – brandende vuurkorven – warme gluhwein – hot chocolate – gezellig verwarmd bar – feesttent – intieme huiskamerconcerten – verhalen vertellers – theater – en nog veel meer .

Je vindt de Westzaanse Winterfair in de Zeilenmakersstraat (Kerkbuurt) in Westzaan.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!