Herfstvakantie: wat ga jij allemaal voor leuks doen met je kinderen? Wat dacht je van een theatervoorstelling? Er zijn heel wat leuke voorstellingen om te bezoeken met de kids!

4Beat: Percussie in de P3 (6+)

Deze voorstelling stond eigenlijk gepland tijdens P3 in het Park - afgelopen zomervakantie. Helaas ging 4Beat toen niet door, maar we hielden 'm tegoed: zaterdag 16 oktober in de P3 - toffe percussie voorstelling voor kids!

4Beat bij P3 in Purmerend

Lichtgevende hond (6+)

In het Zaantheater: de voorstelling De hond die licht gaf, van Kim van Zeben. Vol fantasie, grappig en ontroerend - over de avonturen van Victoria en haar hondje Tosti. Met toffe workshop (gratis) na afloop.

De hond die licht gaf - Kim van Zeben - foto Esther de Boer

Première in het Zaantheater!

Peppa Pig Live! (2+)

Is jouw kleine ook zo dol op dat leuke varkentje? Ga dan zéker naar Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het strand. Heerlijke familiemusical in het Zaantheater, die wil je niet missen toch?

Peppa Pig met je kleintje

Lampje (8+)

Ken je het kinderboek 'Nee, een licht ben je niet, Lampje' van Annet Schaap? Dat is de inspiratie voor Lampje in Schouwburg Het Park in Hoorn.  De voorstelling werd genomineerd voor de Podiumkids Prijs - dat zegt wel wat... ga 'm zien met je kinderen!

Lampje in Hoorn

Waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen (5+)

Super populaire boeken zijn het, die van de Waanzinnige Boomhut. Geweldig dus om jouw kind mee te nemen naar de voorstelling over die van 52 verdiepingen van Meneer Monster in de Purmaryn. Kreeg een ZAPP Theaterprijs van de kinderjury!

De Waanzinnige Boomhut Van 52 Verdiepingen 5+ - Meneer Monster

Meneer Monster in De Purmaryn

Spreekbeurt over dooie schilder (8+)

Beetje gekke titel: Mijn spreekbeurt gaat over een dooie schilder - toch heet de voorstelling van Theater Wei echt zo. Het is een muzikale voorstelling waarin de acteurs terechtkomen in een levend schilderij van Claude Monet. Nogal Zaans dus, dat is leuk toch?

Theater Wei in Zaandam

Het Krakeling Festival in Amsterdam

In Amsterdam vieren ze tot en met zondag de 17e Het Krakeling Festival: allerlei jeugdvoorstellingen op verschillende locaties. Het laatste weekend van het festival is er heel wat te beleven, kijk maar!

Het Krakeling Festival Amsterdam

Het Krakeling Festival in Amsterdam

Hans & Griet in ITA

Onderdeel van Het Krakeling Festival in de herfstvakantie, maar ook te zien in de kerstvakantie in Internationaal Theater Amsterdam: Hans & Griet van De Toneelmakerij. Het welbekende sprookje maar dan wel ff heel anders... verdwalen in de stad!

Alles over Hans & Griet