P3 voor kids in het Leeghwaterpark

P3 gaat deze zomer naar buiten naar het amfitheater in het Leeghwaterpark in Purmerend. Op deze plek staan, in intieme setting, op zes zaterdagen verschillende optredens gepland. Met elke zaterdagmiddag een fijne jeugdvoorstelling, hoe leuk is dat!?

17 juli: Op vakantie met Dirk Scheele

Een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar met veel bekende zomerliedjes van Dirk Scheele. Dirk neemt je enthousiast mee naar iets bijzonders: een echt zonnig vakantie-popconcert! We beleven natuurlijk volop avonturen met Dirk.

We gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. We komen terecht op de camping, een kinderboerderij en zelfs op hoge bergen en in verre landen, waar we echte dolfijnen én de hond van Dirk ontmoeten.

Dirk zingt zijn swingende zomerliedjes uit de succesvolle televisieserie ‘Op stap met Dirk Scheele’, bekend van Nickelodeon. Uiteindelijk formeert Dirk zelfs een swingende gitaarrockband en maken we muziek met echt zomerfruit. Jong en oud gaat met Dirk uit z’n dak!

Over Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries.

Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’

Gaan jullie ook naar P3 in het Park?

Superleuk - zo'n intiem concert in het Amfitheater in het Leeghwaterpark. Wil je meer weten - check dan de website van P3. Of boek meteen je tickets!

Tickets boeken

De leukste uitjes en feestjes
in Zaanstreek-Waterland
gratis in je mailbox?

Aanmelden Go-KidsTips