NTF Jong: Hallo Familie (8+) van Maas theater en dans in Theater De Krakeling

Maas theater en dans komt tijdens het NTF Jong naar Theater De Krakeling met de grappige familievoorstelling 'Hallo Familie', voor kinderen vanaf 8 jaar.

Over de kindervoorstelling Hallo Familie (8+) van Maas theater en dans

Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest en oma is op bezoek. De nacht is lang en jij kan niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met poppen die tot leven komen, een woeste zee in je slaapkamer en een buurman die verandert in een ijsbeer. En wie is toch dat groene mannetje?

Hallo familie is een wonderlijke, warme voorstelling, een cartooneske optocht met grappige en onverwachte gasten. Via de ogen van een kind zie je een familie die steeds vreemder en vrolijker wordt. Een wervelende dans- en theatermix voor de hele familie.

Over NTF Jong, het Nederlands Theaterfestival

NTF Jong in Amsterdam is de jeugdeditie van het Nederlands Theater Festival met kindervoorstellingen op allerlei verschillende (theater)locaties in Amsterdam, waaronder Theater De Krakeling, Plein Theater, Podium Mozaïek, De Meervaart en het Bijlmer Parktheater.

Deze voorstelling is genomineerd voor een Gouden Krekel voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie en genomineerd voor de ZAPP Theaterprijs.

Naar de theatervoorstelling Hallo Familie in Theater De Krakeling?

De voorstelling speelt op de volgende momenten:

  • zaterdag 7 sept - 19.30 uur
  • zondag 8 sept - 14.30 uur

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 13,50 (excl. boekingskosten). 

Foto: Kamerich & Budwilowitz

Bestel kaartjes