Gezellig naar een leuke film: dat is altijd een fijn uitje voor je gezin toch? Pathé in Amsterdam-Noord - de megabioscoop die in eerste instantie opende als Euroscoop - heeft keuze uit de nieuwste kinderfilms, jeugdfilms en familiefilms. 

Wat te doen met de kinderen in het weekend?

Wil je iets leuks gaan doen met de kids? Of het nu weekend is of een doordeweekse dag - bij Pathé in Noord draaien elke dag de leukste films voor je kinderen. 

Pathé in Amsterdam-Noord

Pathé in Noord ging in november 2019 open als Euroscoop - een gloednieuwe megabioscoop aan het Buikslotermeerplein. Perfect bereikbaar met het openbaar vervoer (bussen en metro om de hoek) en genoeg parkeerruimte tegen een schappelijk tarief. Ideaal dus om daar te gaan genieten van een leuke film met je kinderen.

Op het moment van openen was Euroscoop al onderdeel van Pathé. Tijdens de corona lockdown is de naam van de vestiging in Noord veranderd naar Pathé.

Je vindt Pathé aan het Buikslotermeerplein 2003 - 1025 XL - Amsterdam-Noord.

Welke kinderfilms draaien er bij Pathé Noord?

Om te zien welke films er draaien die geschikt zijn voor kinderen check je de website van Pathé. Selecteer 'KIDS' en je krijgt ze allemaal overzichtelijk in beeld!

Films bij Pathé Amsterdam-Noord

Voordelig naar de bioscoop met de kids

De filmtickets hebben bij Pathé speciale prijzen voor kinderen en jongeren. Een kidsticket (t/m 11 jaar) kost € 6,50 (voor speciale voorstellingen betaal je een toeslag). Kinderen tot 2 jaar gaan zelfs gratis mee naar de film - als ze op schoot zitten natuurlijk.

De leukste uitjes en feestjes
in de regio Amsterdam
gratis in je mailbox?

Aanmelden Go-KidsTips