De Efteling Sprookjesmusical De Sprookjessprokkelaar komt naar De Purmaryn in Purmerend - voor kids vanaf 6 jaar. Naar het boek van Paul van Loon en Prinses Laurentien van Oranje.

Over de Sprookjesmusical De Sprookjessprokkelaar

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? 

Komen jullie ook naar deze Efteling Musical in de Purmaryn?

Willen jullie deze Sprookjesmusical ook gaan zien in Purmerend? Boek dan snel je tickets voor deze voorstelling op de website van De Purmaryn. Er zijn twee voorstellingen: één om 13.30 uur en één om 16.00 uur.

Combineer de voorstelling met een heerlijke Paasbrunch!

Vóór de voorstelling van 13.30 uur kun je met je gezin genieten van een heerlijk uitgebreide Paasbrunch.
Vers gebakken croissantjes, paasbrood, diverse eiergerechten, zoetigheden, vers fruit en yoghurt. De tafel blijft voor jullie gereserveerd in de pauze en na afloop van de voorstelling.

Kinderen tot 3 jaar zijn gratis. Het Theater Café is om 10.30 uur geopend en u heeft ruim de tijd voor de brunch, want de voorstelling start om 13:30 uur. Voor meer info en reserveren van de Paasbrunch ga je natuurlijk ook naar de website van De Purmaryn.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!