Als ouder willen we natuurlijk graag dat onze kinderen lekker buiten spelen. De buitenlucht en de beweging zijn gewoon ontzettend gezond voor de kids. Maar ja, in Nederland hebben we nu eenmaal een klimaat waarin het ook weleens een hele dag regent. Dan is het erg fijn om te weten waar je naartoe kunt gaan waarbij ze wél die lichaamsbeweging krijgen, al is het dan niet in de buitenlucht. Gelukkig zijn er verschillende indoor speelparadijzen in de regio Zaanstreek-Waterland - die zetten we graag voor je op een rijtje.

Monkey Town Purmerend

Indoor speelparadijs Monkey Town heeft verschillende vestigingen in ons land. Een relatief nieuwe vestiging is Monkey Town Purmerend. Een groot speelparadijs met heel veel leuke speeldingen voor de kinderen. Ook het peutergedeelte is uitgebreid en bovendien goed afgeschermd van de 'grote kinderen'. Volwassen begeleiders hoeven geen entree te betalen, kunnen lekker zitten en gebruik maken van gratis Wifi. Natuurlijk is er van alles te koop aan versnaperingen - je mag er echter geen zelf meegebrachte dingen eten en drinken.

Speciaal leuk voor de grotere kinderen is dat ze ook een potje kunnen lasergamen in Laser Town. Dat is voor hen een mooie extra van een bezoekje aan Monkey Town. Bovendien heeft MonkeyTown Purmerend een 5-D bioscoop voor spectaculair film kijken, én heerlijke trampolines!

Monkey Town Uitgeest

Ook in Uitgeest vind je een fijne vestiging van Monkey Town. Bij Monkey Town Uitgeest kunnen de kids zich helemaal uitleven met klimmen, klauteren, mega-legoblokken, ballenbak, glijden en de populaire voetbalkooi. En sinds begin 2019 hebben ze ook een toffe Jungle Escaperoom die je leuk samen met je kids kunt oplossen.

Ondertussen zitten de grote mensen heerlijk ontspannen op fijne stoelen, met gratis Wifi en lekkere koffie. Als volwassene hoef je natuurlijk geen entree te betalen.

Meer binnenspeeltuinen in de regio...

Natuurlijk zijn de Monkey Towns niet de enige plekken waar je indoor kunt spelen. Andere speelparadijzen vind je hier: Spelen bij slecht weer in Zaanstreek-Waterland.

Monkey Town indoor speelparadijzen

 

Trampoline springen... bij Street Jump Wormerveer

Als de kids het indoor speelparadijs zijn ontgroeid zijn ze nog wel een tijd lang dol op trampoline springen. Jumpen, beter gezegd, want bij Street Jump Wormerveer doe je zoveel meer dan alleen maar trampoline springen!

... of bij JumpSkillz Purmerend

Ook in Purmerend heb je een geweldig trampolinepark: JumpSkillz Purmerend. Dat is inmiddels zelfs veel méér dan alleen een jumphal, want ze hebben ook laserz, airhockey, virtual reality gaming en fun bowlen.

 

Je vindt talloze ideetjes op Go-Kids Zaanland... veel plezier!

Log In