Het is bijna weer zover, nog maar iets meer dan twee weken, dan komt Sinterklaas weer aan voor zijn verjaardag in 2019. Dit jaar komen de Sint en zijn pieten niet per boot in ons koude kikkerlandje aan maar De Goedheiligman zal per trein van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij naar Apeldoorn komen. Het zal dit jaar het eerste jaar zijn dat de Sint niet met zijn pakjesboot aan zal komen. Je kan natuurlijk naar Apeldoorn toe gaan maar je kunt natuurlijk ook op TV kijken. Altijd een heerlijke periode, spannend voor de kinderen maar ook magisch toch? Lekker in de sfeer komen met het Sinterklaas Journaal op TV, de landelijke intocht en daarna lekker naar de intocht in jouw eigen dorp of stad om Sint en zijn Pieten te verwelkomen. Een intocht van Sinterklaas live meemaken is toch wel altijd bijzonder voor de kinderen!

Intochten van Sinterklaas in Westfriesland in 2019

In de Go-Kids agenda hebben we een aantal intochten van Sint in Westfriesland op een rij gezet. 

Staat de intocht bij jou in de buurt er niet bij? Laat het ons weten!

Sint-activiteiten in en om Hoorn, Enkhuizen en Medemblik

Dan is Sinterklaas aangekomen in Nederland... het begin van een heerlijke periode waarin je Sint en zijn Pieten overal tegenkomt. Superleuk natuurlijk. Spannend voor de kinderen, dat ook, maar wát genieten ze van deze tijd. Hieronder een aantal toffe activiteiten rondom Sinterklaas in de regio:

Heb jij tips voor een intocht of activiteit? Graag!

Natuurlijk zijn er nog veel meer - als jij tips hebt voor een intocht of activiteit rondom Sint die niet mag ontbreken in onze agenda horen we die graag op onze Facebook-pagina of via westfriesland@go-kids.nl

Handige Sinterklaas Aftelkalenders!

We hebben twee superhandige Sinterklaas aftelkalenders voor je... één om de nachtjes af te strepen tot de intocht van Sint in Nederland, en één om de nachtjes af te strepen tot Pakjesavond (mét schoenenzetkalender). Je kunt ze gratis downloaden en printen, zo leuk!

Download nu!