KerstvakantieTips in Westfriesland

Gezellig hè, Kerstvakantie! Wat ga jij voor leuke dingen doen met je kinderen? Ik heb heerlijke inspiratie voor je: hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website natuurlijk!

Geniet van de feestdagen en de vakantie!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! โ–บ
Mooie avonden van Zuiderzeelicht in het Zuiderzeemuseum - met het verhaal De Scheepskapitein van Enkhuizen in geluid, beeld en licht.
Nog tot en met de 22e: Wintercircus Sijm in Hoorn... ben je nog niet geweest? Snel je tickets regelen voor deze mooie Kerstshow!
Ben je al met je kids naar de Telekids expo Pittige Telekids Collectie in het Museum van de 20e eeuw geweest? Heb je nu mooi tijd voor!
Altijd lekker in de vakantie: een dagje zwemmen met de kinderen in De Waterhoorn. Het zwembad is extra veel open voor vrijzwemmen.
Schaatsen met de kids - als er íets bij de Kerstvakantie hoort... IJsbaan De Westfries heeft naast vrij schaatsen hele toffe clinics gepland.
Het Pannenkoekenstation: lekker kerstig, op tweede Kerstdag maar je kunt er natuurlijk ook op andere dagen in de kerstvakantie smullen. 
Schouwburg het Park heeft het KinderKERSTpopconcert (2+), Beer (7+) en Doornroosje de Musical (4+) op de planken deze vakantie.
Lekker winters op Kasteel Radboud: winterknutselen, uilenworkshops én de mooie zandvertelling Het perfectste feest ooit (3+). 
Vergeet je niet om fijn naar buiten te gaan? Naar een gebied van Staatsbosbeheer of het Streekbos... of de Schoorlse Duinen...
Check ook de agenda's van:
Toffe uitjes buiten de regio
Lekker indoor spelen, alle energie eruit rennen? Ga naar Monkey Town Purmerend - dat is een superfijn indoor speelparadijs!
Zo gezellig, de Warme Winterdagen bij Museum Broekerveiling in Langedijk. Twee weekenden in de vakantie - ga jij lekker genieten?
Whow, klein hè? Dit is Micro Art - te zien in de Beurs van Berlage. Doe een dagje Amsterdam en gebruik de speciale gezinsaanbieding.
Niet om de hoek maar wel superleuk voor jouw kleine dinofan: een bezoek aan World of Dinos in de Brabanthallen in Den Bosch.
 
 
Alle agendatips! โ–บ

Telekids Musicalschool

Alvast voor na de vakantie: hoe tof is het als jouw kind lessen kan volgen bij de Telekids Musicalschool? Er zijn in februari weer proeflessen!

 

Steun LINDA. Foundation!

Go-Kids steunt de LINDA. Foundation. Want wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede?  Wij gunnen elk kind een leuke tijd.

Daarom komen wij in actie voor de LINDA. foundation! Doneer jij ook? Elke bijdrage is welkom!  Doneren kan via deze link. 

 

Schoolbox: gratis box met cadeautjes

Gaat er bij jou een kleine voor het eerst naar groep 1 in januari? Kijk dan eens even naar de gratis Schoolbox, hartstikke leuk met gratis cadeautjes voor jouw kleuter-to-be!

Fijn als ze er helemaal klaar voor zijn, ook fijn als ze het super spannend vinden...

 

Kidsweek: leuk en leerzaam

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen. 10 weken proberen voor €10?

 

Ga je buiten de regio op pad?

Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 25 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!