Valkenier Birdlive op Kasteel Radboud

In de zomervakantie is Valkenier Birdlive iedere woensdag op Kasteel Radboud in Medemblik. Zo kunnen jullie de roofvogels bewonderen en er van alles over te weten komen.

Echte valkenier met roofvogels op het kasteelplein

Birdlive heeft een speciaal programma ontwikkeld waarbij bezoekers de geschiedenis van de valkerij beleven. Uiteraard zijn daarbij ook zijn bijzondere roofvogels te bewonderen. 

Geheel in stijl van de hoogtijdagen van de valkerij in Nederland vertelt de valkenier over de geschiedenis van zijn prachtige roofvogels. Ook zal hij toelichten wat de link is met de Valkerij en kastelen en landerijen. Je kan van dichtbij met eigen ogen de majestueuze vogels bewonderen en bij gunstige omstandigheden zelfs zien vliegen. 

Gaan jullie ook kijken bij Birdlive op Kasteel Radboud?

Wil je dit ook meemaken? De valkenier is iedere woensdag tussen 14.00 – 17.00 uur op het kasteelplein aanwezig. Bezoekers betalen reguliere toegangsprijs aan de poort. Voor volwassen is dat € 8,- en voor 5 t/m 12 jaar € 5,-. Dat is inclusief de hele dag toegang tot het gehele kasteel. Op vertoon van Museumkaart is toegang gratis.

Kijk voor meer informatie en voorverkoop op de website van Kasteel Radboud.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!