Ziezo Kidscorner!

Wat een aanwinst voor de Veluwe! Kom eens kijken in dit nieuwe concept, een kinderkledingwinkel met speelgelegenheid en een horeca hoek om heerlijk met je kids een taartje te eten of te lunchen. Simpel en super gezellig en ze kunnen heerlijk ronddartelen.

Shoppen

Kidscorner ZieZo! is dé winkel waar je leuke spullen kunt kopen voor kinderen. Kidscorner ZieZo! biedt kleding, speelgoed en cadeaus van hoogwaardige kwaliteit.

De collectie wordt wekelijks aangevuld waardoor er altijd weer iets nieuws te vinden is, daarnaast vind je in onze collectie altijd iets dat binnen je budget past.

Kom gezellig winkelen terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. Schuif na het winkelen gerust aan voor een heerlijke kop koffie of glas limonade. De shop is niet alleen bedoeld voor hippe moeders, ook vaders, opa's en oma's zijn uiteraard van harte welkom.

Spelen

Kidscorner ZieZo! staat bekend om de speelhoek. Terwijl jij rustig de tijd hebt om te shoppen of bij te kletsen met andere ouders, kunnen de kinderen zich vermaken in de grote speelhoek.

Klimmen, glijden, kleuren … het kan allemaal.

Wij proberen de speelhoek van Kidscorner ZieZo! natuurlijk zo schoon en veilig mogelijk te houden. Het speelgoed en de vloer wordt dagelijks schoongemaakt en gecontroleerd. Mede dankzij de hulp van oplettende ouders blijft de speelhoek hygiënisch en schoon voor iedereen. We gaan er natuurlijk niet van uit, maar we melden het toch even, kinderen spelen onder de verantwoordelijkheid van hun eigen ouders in de Kidscorner en wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken.

Lunchen

Naast een kop koffie of een glas limonade is Kidscorner ZieZo! een hele gezellige plek om heerlijk te lunchen en uitgebreid bij te kletsen met andere (groot)ouders. De diverse broodjes en beleg maken je bord tot een feest. Aan alle leeftijden is gedacht. Van het opwarmen van een fles tot een luxe broodje voor (groot)ouders. Extra leuk voor kinderen: het broodje Aap! Kom hem zelf maar eens proeven! Hij is bijna te mooi om op te eten….

Iedere vrijdagavond is er de mogelijkheid om warme poffertjes te komen eten tussen 17:00 en 19:00. Zoek het mooiste tafeltje uit en neem gerust plaats.

Reserveren wordt aangeraden: 0341 267 009