Officiersweg 86, 8162 NR Epe

Kindvriendelijk overnachten met je gezin op de Veluwe? Dat ben je bij RCN de Jagerstee in Epe aan het juiste adres! 

RCN de Jagerstee in Epe

Al meer dan vijftig jaar is RCN de Jagerstee hét bospark voor een vakantie met het hele gezin. Midden op het mooiste plekje van de Veluwe vinden de gasten de perfecte balans tussen rust, ruimte en activiteit. Op en rondom de Veluwe is genoeg te doen. Van attractieparken tot musea, op en rondom de Veluwe valt zo veel te beleven dat je je geen moment hoeft te vervelen. En bij een verblijf op RCN de Jagerstee beleef je een 100% wildgarantie!

RCN Jagerstee Epe

Kamperen op de Veluwe bij camping de Jagerstee

Op de Jagerstee, de mooiste camping van de Veluwe, kampeer je zoals jij dat wilt; er zijn verschillende soorten kampeerplaatsen beschikbaar.

  • Heb je een gezin met kinderen, dan is een plek op een van de grote velden misschien iets voor jou. Op deze velden leg je snel nieuwe contacten en er is veel centrale speelruimte. Kinderen gaan hier hun eigen gang, maar zijn toch in de buurt. Zo houd je vanuit je stoel makkelijk een oogje in het zeil.
  • Alle kampeervelden van de Jagerstee liggen aan sfeervolle bossingels.
  • Op iedere kampeerplek is voldoende eigen ruimte: de plaatsen zijn altijd minimaal 100 vierkante meter groot.

RCN Jagerstee in Epe

Bungalows & Stacaravans Jagerstee Epe

Voor een pure natuurbeleving hoef je niet te kamperen. De bungalows en stacaravans van de Jagerstee liggen allemaal op een mooie plek in het bos, dus ook vanuit deze comfortabele accommodaties ervaar je de natuur optimaal. De Veluwe heeft ieder seizoen iets anders te bieden, dus huren kan op de Jagerstee het hele jaar door. De uitgebreide stacaravans zijn daarom winterhard.

Bungalows zijn te huur in verschillende soorten en maten. De verschillende typen bungalows op RCN de Jagerstee zijn centraal gelegen en zijn er voor vier of zes personen. Ze beschikken onder andere over een open keuken, comfortabele zithoek met flatscreen en een open haard.

>> Meer info & boeken!

Faciliteiten Jagerstee

Naast diverse faciliteiten voor sport en spel vind je op de Jagerstee ook een gezellige ontmoetingsplaats met een groot terras. Door de prachtige begroeiing  op het park is de Jagerstee al een natuurgebiedje op zich, daarvoor hoef je niet per se naar de afwisselende natuurgebieden en toeristische attracties van de Veluwe.

Eten en drinken bij de Jagerstee

Op het vakantiepark vind je Brasserie de Jagerstee. Kom hier langs voor een kop koffie, een overheerlijke lunch of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras met vrienden en familie te genieten van een borrelplank of een heerlijke sorbet. Ook als je niet op het vakantie park staat.

RCN Jagerstee Epe

Recreatie RCN Jagerstee

Kom je vakantie vieren bij RCN? Op het vakantiepark is altijd wat te doen, dus je hoeft je geen moment te vervelen! Natuurlijk is er een leuk recreatieteam dat iedere keer weer een fantastisch programma voor jou samenstelt.

RCN Jagerstee

Kruimelpadclub met Alex en Sammy

Extra leuk zijn de vriendjes Alex Avontuur en Speurhond Sammy. Samen met Alex en Sammy beleef je de vetste avonturen! Ga op pad met de kruimelpadpas voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar. 

Alex & Sammy TV

NIEUW: Alex en Sammy TV, kun jij niet wachten om je vriendjes op de camping weer te zien? Je kunt nu ook thuis van ze genieten, want ze maken van alles mee. Bekijk snel de afleveringen op ons YouTube kanaal.