RCN Vakantiepark de Jagerstee

Officiersweg 86, 8162 NR Epe

RCN De Jagerstee

Bungalows en stacaravans

Alle bungalows op RCN de Jagerstee zijn vrijstaand en fraai gelegen tussen het groen. Of je nu een gezellige bungalow voor twee, een riante zespersoons bungalow of een luxe stacaravan hebt gereserveerd, je zult zeker genieten op een mooie plek in het bos. Kijk op de website voor alle mogelijkheden en prijzen.

Voor extra gemak en comfort is de supermarkt op RCN de Jagerstee het hele jaar door geopend.

Kinderen en jongeren vermaken zich hier perfect!

Met een heleboel leuke speelmogelijkheden en activiteiten zorgen ze dat je op dit park altijd een fijne vakantie hebt. Vooral tijdens de schoolvakanties is er veel te beleven. Elke week weer wat nieuws, van speurtochten tot sporttoernooien, van waterspellen tot filmavonden.

Op zoek naar schatten in het fossielenveld

Op alle Nederlandse RCN-parken kun je zoeken naar fossielen, heerlijk scheppen en graven op het fossielenveld. Als je er een gevonden hebt, dan krijg je een kaart met informatie over jouw opgraving. Jouw fossiel, dat jij gevonden hebt, mag je houden. Voor je eerste vondst ontvang je ook nog een gratis toegangskaart voor Natuurhistorisch Museum Naturalis in Leiden. Daar is veel te beleven! Kijk maar alvast op www.naturalis.nl.

Het gezellige restaurant met terras is geopend van eind maart tot eind oktober. UNIEK: Kinderen t/m 12 jaar eten gratis mee!