Een échte familiecamping

Camping De Kriemelberg in Ermelo wordt gerund door een familie en is ook een echte familiecamping. Door het gemoedelijke en persoonlijke karakter van de camping in combinatie met de rust en het kindvriendelijke terrein is dit de plaats om “natuurlijk" te kamperen. Geschikt voor kleine kinderen en 50 plussers!

De camping is prachtig gelegen midden in het bos en vlakbij de Ermelosche heide, kortom een heerlijke plek om je vakantie te laten slagen. Door de achteruitgang van de camping loop je zo het bos in of neem je een van de vele fietsroutes.

De ligging van camping De Kriemelberg

Het centrum van Ermelo ligt op ca. 2,5 km afstand en is dus op de fiets goed te bereiken. Ook het Randmeer is dichtbij en ideaal voor watersportliefhebbers. Een centrale plek op de Veluwe van waaruit je veel kunt ondernemen.

Door deze centrale ligging van Ermelo kun je gezellige uitstapjes in de omgeving maken. Wat dacht je van Paleis Het Loo in Apeldoorn, de Apenheul, het Dolfinarium in Harderwijk of Walibi Holland. Ook is er een Klimbos tegenover de camping. Of tijdens de warme dagen genieten van water en strand aan de Randmeren.

Willen de kinderen graag naar een speeltuin? De Koningin Julianatoren is vlakbij. Of even bij de schaapjes kijken bij de Schaapskooi van Ermelo, hier direct aan de Drieërweg.

Ook ligt camping De Kriemelberg vlakbij het Speulder- en Sprielderbos. Het eeuwenoude Speulderbos is een van de mooiste en oudste bossen van Nederland. Kromme, in wonderlijke bochten gegroeide eiken- en beukenbomen bepalen de sfeer. In de volksmond heet het Speulderbos "het bos van de dansende bomen". Het bos is niet alleen mysterieus, maar ook zeer zeldzaam. Het is een paradijs voor (roof)vogels, edelherten, dassen en wilde zwijnen.

Genoeg keuze dus om er een fijne tijd van te maken!