Hulweg 5, 8097 RE Oosterwolde

Op boerderij de Landhoeve op de Veluwe, vlakbij Elburg is het heerlijk kamperen bij de boer van boerenbed Gelderland. Even simpeler leven. Een vakantie die je nooit meer vergeet.

Kamperen bij de boer op de Veluwe

Boerenbed de Landhoeve op de Veluwe

Kom intens genieten op de boerderij de Landhoeve vlakbij het Gelderse Elburg. Op de prachtige Veluwe tussen de bossen, heidevlaktes en stranden. Als je op vakantie bent bij boerderij de Landhoeve is er geen WiFi en geen elektriciteit. En echt, dat is zó lekker. Je hebt alle aandacht en tijd voor elkaar.

Boerderij de Landhoeve in Oosterwolde

Boerenbed de Landhoeve in Oosterwolde

Op deze kleinschalige boerderij in Oosterwolde geniet je van de rust, de natuur en vele dieren. Vanuit je tenthuisje heb je een prachtig uitzicht over de omliggende maisvelden en weilanden. 

Tenthuisjes de Landhoeve

Boerenbed de Landhoeve in Gelderland

De tenthuisjes zijn ingericht met alles wat je nodig hebt. Een complete keuken met stromend water. Je hebt zelfs je eigen privé sanitair met spoeltoilet en douche in of naast je tenthuisje. Geniet van heerlijk frisse handdoeken, want leven zonder luxe mag wel comfortabel zijn.

Een tenthuisje heeft drie slaapkamers: een slaapkamer met 2-persoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed en een bedstee geschikt voor 1 volwassenen en 1 kind. Uiteraard opgemaakt met stralend schoon beddengoed.

Bij het boerderijwinkeltje haal je vers Jersey rundvlees en Tamworth varkensvlees, heerlijk voor op de barbecue. En aan het eind van de dag zie je de zon ondergaan en rooster je marshmallows bij de kampvuurplek.

Kinderen bij boerenbed De Landhoeve

Boerenbed de Landhoeve op de Veluwe

De boerderij is veilig en uitermate geschikt voor kleine kinderen. Peter, Wendy en de kinderen Puck en Anna kunnen je hulp goed gebruiken bij het voeren van alle dieren. Of leer hoe je koe Klara met de hand melkt. 

Kinderen kunnen hier knuffelen met cavia's en konijnen. Heerlijk spelen op de hooiberg of in de zandbak. Springen op de trampoline of een verkoelende duik nemen in het boerenzwembad. Je kinderen hoeven zich hier echt niet te vervelen. 

Het is ook super leuk om op boerderijtoer met de trekker te gaan? Je gaat met een oldtimer Ferguson tractor en boerenkar een kijkje nemen bij de 200 koeien en kalfjes op het naastgelegen melkveebedrijf.

Wat ik super tof vind is dat je hier ook de mogelijkheid hebt om je eigen privé konijntje te verzorgen bij je tenthuisje. 

Overnachten bij de boer in Gelderland

Boerenbed de Landhoeve vlakbij Elburg

Logeren bij de boer is ook echt vakantie vieren. Op de boerderij kun je genieten van hele speciale extra's die je bij kunt boeken:

 • lekker ontspannen in je eigen hottub
 • huur een fiets en verken de prachtige omgeving
 • of reserveer een bootje in Elburg
 • smullen van de Pizza avonden op de boerderij
 • de heerlijkste boeren soep van het vuur
 • reserveer een overheerlijke ontbijtmand
 • verzorg je eigen privé konijntje 
 • kom langs bij het boerenwinkeltje met streekproducten

Echt zo tof hier!

Boerenbed de Landhoeve

Boerenbed de Landhoeve in ELburg

Ben je ook net zo enthousiast als wij zijn, boek dan direct jouw vakantie. Echt een unieke ervaring!

>> Reserveer hier!

 
 • Leeftijd 0 - 4
 • Leeftijd 5 - 8
 • Leeftijd 9 - 12
 • Indoor
 • Outdoor