Vakantiepark Capfun De Zeumersehof in Voorthuizen

Vakantiepark Capfun De Zeumersehof ligt in Voorthuizen, Gelderland, aan de rand van het bekendste Nationale Park van Nederland: de Hoge Veluwe.

De fiets is de ideale manier om dit park en zijn bijzondere natuur te ontdekken. Naast al het natuurschoon ligt hier het beroemde Kröller Müller Museum dat zeker een bezoekje waard is. Leuk voor de kinderen zijn de Apenheul en Pretpark Julianatoren op slechts 20 kilometer van de camping.

Ook pretpark Walibi en Dolfinarium Harderwijk liggen op een steenworp afstand. Winkelen kan in de gezellige steden als Arnhem, Nijmegen en
Apeldoorn. Gelderland staat verder bekend om de Hollandse Waterlinie en de vele kastelen.

De camping beschikt over een binnenzwembad en een buitenzwembad van 200m2 onder een overkapping die opengeschoven kan worden. Zo kan er het hele seizoen gezwommen worden! Er zijn ook twee gave glijbanen en een heel leuk peuterbad met een groot waterspeeltoestel in de vorm van een piratenboot.

Gespeeld kan er ook worden in de speeltuin, op het springkussen, op het voetbalveld of bij de tafeltennistafels. Voor het echte campinggevoel is er het jeu de boules terrein.

De ideale, centrale ligging en de ruime keuze aan luxe accommodaties maakt Zeumersehof de perfecte plek voor een ontspannen vakantie!