Club Pellikaan Apeldoorn

Frankenlaan 42, 7312 TD Apeldoorn

Club Pellikaan

Ben je altijd druk met de kinderen? En heb je daardoor geen tijd om met je gezondheid bezig te zijn? Neem dan een gezinslidmaatschap en breng je kinderen naar de Kidsclub. Terwijl zij lekker spelen, doe jij mee met je favoriete groepsles of ontspan je in de sauna.

EEN HEALTHY GEZINSLEVEN

De Kidsclub is the place to be voor onze kleinste leden. Bij Club Pellikaan vinden ze het belangrijk dat kinderen op een speelse manier gezonde gewoontes aanleren. Dat geldt voor sport en voeding, maar zeker ook voor creativiteit. Daarom is er in de Kidsclub veel ruimte voor de creatieve ontwikkeling van kinderen. Onder toeziend oog van onze (gekwalificeerde) kinderleidsters kunnen zij zich uitleven op knutselwerkjes, verkleedpartijtjes of in de zandbak. De allerkleinste kinderen kunnen lekker slapen. En voor de oudere kids is er een speciale hoek met sportieve spelcomputers.

MAAK TIJD OM TE SPORTEN

Wanneer je kinderen krijgt, heb je minder tijd voor jezelf. Sporten is iets wat er dan nog wel eens bij in schiet. En dat terwijl beweging erg belangrijk is. Het houdt je lichamelijk én geestelijk fit. Als je ontspannen in het leven staat, ben je meteen een goed voorbeeld voor je kinderen. Gun jezelf daarom tijd voor jezelf. Daarna ben je weer helemaal opgeladen voor het gezinsleven!

KINDERFEESTJE

Is je zoon of dochter bijna jarig? En wil je een superleuk én sportief kinderfeestje? Vier het bij Club Pellikaan. De jarige job wordt eerst flink in het zonnetje gezet. Samen drinken jullie lekker limonade in het restaurant en pak je alle cadeautjes uit. Daarna gaan alle kids lekker sporten, zwemmen of iets anders leuks doen.

WAT VOOR KINDERFEESTJE?

Ieder kind is anders en dus ook ieder kinderfeestje is anders. De jarige Jop mag beslissen. Samen met Club Pellikaan stel je een feestje samen dat écht bij je past. Zo zijn er voetbalfeestjes, dansfeestjes en meidenfeestjes*. Één ding is zeker: het wordt een verjaardag om nooit te vergeten.

ETEN OP JE KINDERFEESTJE

Van al dat sporten en spelen krijg je trek. Je hebt je natuurlijk flink in het zweet gewerkt! Ieder kinderfeestje wordt dan ook afgesloten met een geweldig feestmaal in ons restaurant. De meeste kinderen kiezen voor frietjes met een snack. En dat mag best, als je jarig bent! Een kinderfeestje vieren bij Club Pellikaan? Vraag bij de kidsclub naar de mogelijkheden.

Kids

JUDOLES

Judo is al jaren een populaire sport bij Club Pellikaan. Deze eeuwenoude verdedigingssport gaat verder dan een beetje stoeien. Judoles draagt bij aan de sociale en lichamelijke ontwikkeling van kinderen.

IS JUDO IETS VOOR MIJN KIND?

Judo is een sport voor jongens én meisjes. Misschien staat judoles niet bovenaan het lijstje met favoriete sporten van jouw kind. En dat terwijl het een sport is waar kinderen ongemerkt veel van leren. Onzekere kinderen krijgen van de judoles meer zelfvertrouwen. Ze worden weerbaarder en durven beter voor zichzelf op te komen. Drukke kinderen leren juist om hun energie beter te beheersen.

WAT DOEN WE TIJDENS JUDOLES?

In een echt judopak leren kinderen de fijne kneepjes van deze bijzondere sport. De judomeester leert de kinderen stilzitten, luisteren, stoeien, veilig vallen en mooie worpen maken. Plezier en respect staan voorop. Kinderen leren dat je elkaar geen pijn mag doen en dat je samen moet werken.

Ben je benieuwd of judo iets is voor jouw kind? Wacht dan nog even met een judopak kopen en doe eerst mee met een gratis proefles.

DANSLES

Sierlijk bewegen als een echte ballerina of stoer dansen op de nieuwste hits: dansles is een sport voor meisjes én jongens. Begint jouw kind ook meteen te bewegen als er muziek wordt opgezet? Geef hem of haar dan op voor dansles!

WAAROM OP DANSLES?

Dansen is niet alleen erg leuk, het stimuleert ook de creatieve ontwikkeling. Tijdens dansles gebruik je je fantasie en kun je een stukje van jezelf laten zien. Het is geen teamsport, maar toch is samenwerken erg belangrijk. Een choreografie maak je immers met de hele groep! Anders dan bij teamsporten kennen we bij dansles geen winnen of verliezen: ieder kind mag op zijn of haar manier dansen. Onzekere kinderen krijgen daardoor meer zelfvertrouwen.

WAT DOEN WE MET DANSLES?

Tijdens de danslessen worden diverse dansstijlen zoals streetdance, ballet en breakdance gecombineerd. Soms zijn er speciale lessen voor specifieke dansvormen. Op de nieuwste hits oefenen we stap voor stap een choreografie met de dansleraar. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. Hoe ouder de dansers zijn, hoe uitdagender de dansles is.

MEEDOEN MET DANSLES?

Benieuwd of jouw kind op zijn plek is bij dansles? Doe dan eens mee met een gratis proefles . In Apeldoorn hebben we naast reguliere dansles ook betaalde danslessen van Tim Koldenhof Producties.


JEUGDFITNESS

Ben je nog geen 18 jaar, maar wil je wel zelfstandig sporten op de fitnessvloer? Dat kan met jeugdfitness. Na het volgen van een speciaal programma ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan. Na school kom je dan lekker trainen, alleen of met je vriendjes.

FITNESS VOOR KINDEREN

Als je naar de middelbare school gaat, heb je vaak minder tijd voor vaste sportdagen. Veel kinderen stoppen daardoor met hun wekelijkse teamsporten. En dat kan er weer voor zorgen dat je aankomt, terwijl je dat niet wilt. Het is dus belangrijk om wel te blijven bewegen. Jeugdfitness is een zelfstandige sport, die je kunt doen wanneer jij tijd hebt. Het zorgt ervoor dat je sterker wordt en meer zelfvertrouwen krijgt.

WAAROM IS ER JEUGDFITNESS?

Als je nog geen 18 bent, ben je nog in de groei. Je mag dan niet zonder instructie op de apparaten in de fitness. Voor kinderen vanaf 13 jaar is er daarom jeugdfitness. Een fitcoach leert je alles over de fitness. Hoe werken de apparaten, wat is het maximale gewicht en hoe voer je een oefening goed uit. Daarna krijg je een pasje, waarmee je zelfstandig mag sporten in de fitness. Stoer!

Ben jij 13 jaar en klaar voor een nieuwe uitdaging? Geef je dan op!