Aquacentrum Malkander

Lekker zwemmen en spetteren; kom genieten in Aquacentrum Malkander. Ontdek de verschillende binnen- en buitenbaden, de supersnelle glijbaan of ontspan van de wellness zoals de whirlpool, stoomcabine en zonnebanken.Voor kinderen worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Zo swing je iedere maand op de nieuwste hits tijdens het Discozwemmen. Tijdens vakanties doe je gratis mee aan de extra activiteiten zoals watervoetbal en de glijbaanrace. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor reguliere zwemlessen.

Activiteiten

Ben je op zoek naar meer inspannende activiteiten? Doe mee met onze diverse Aquasporten zoals AquaSpinning of dans mee op de swingende muziek tijdens AquaZumba. Voor iedereen wordt een passende les aangeboden.

In de gezellige horecagelegenheid van Aquacentrum Malkander kun je voor, tijdens of na het zwemmen genieten van een heerlijke kop koffie met vers gemalen bonen. Een vers gebakken muffin of gebak erbij en je krijgt weer nieuwe energie om te gaan zwemmen.

Kinderfeestje

Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een spetterend kinderfeestje! Heb je al eens een zwemfeestje georganiseerd? Je kunt lekker zwemmen en spelen in het recreatiebad van Aquacentrum Malkander. Het maakt niet uit hoeveel vriendjes je meeneemt en hoe oud je bent. Je moet wel een zwemdiploma hebben. Als je bent uitgezwommen krijg je patat met een kroket, frikadel of kaassoufflé, een slushpuppy en een zakje chips. En als jarige krijg je ook nog een cadeautje! Voor een zwemfeestje kun je iedere dag terecht bij Aquacentrum Malkander. Je moet wel even reserveren. Dat kan bij de receptie van het Aquacentrum of bel even.

Tarieven

  • Zwemspektakel is € 11,50 per persoon, inclusief patat, een snack, slushpuppy en een zakje chips.
  • Spetterdisco feestje is € 12,55 per persoon kinderfeestje discozwemmen