Koperenmolenweg 4, 8161RM Epe

Kinderen kunnen knuffelen met ezels, ezels borstelen, ezel rijden, spelen, klimmen, klauteren en klimmen. En ze genieten van wat drinken, boerenijs of snoepjes.

Vier je kinderfeestje bij de Koperen Ezel

Kom je feestje vieren bij Kinderboerderij Speel- en Doe Paradijs de Koperen Ezel in Epe! Een compleet kinderfeestje waarbij je als ouder vooral aan het genieten bent. Er is zoveel te zien, doen en beleven.

Kinderpret in Epe

Voor kinderen is een dagje erop uit met een ezel een groot feest. Ezels houden van aandacht en ze vinden het heerlijk om lekker geknuffeld en geaaid te worden.

Kinderboerderij Speel- en Doeparadijs de Koperen Ezel in Epe

Mocht je een ezelwandeling / huifkartocht boeken dan kan er voor elke ezel dan ook een borstel set en wat lekkers worden meegegeven, zodat de kinderen hem lekker kunnen verwennen en verzorgen.

Omdat de ezel wat langzamer loopt dan "grote mensen", kunnen de kinderen het tempo goed bijhouden. En als je dan toch moe wordt, is er dan iets mooiers denkbaar dan lekker op de rug van de ezel of in de huifkar verder te rijden?

Klimmen en klauteren in speeltuin de Koperen Ezel

Voor of na een ezelritje kunnen kinderen klauteren en klimmen, springen op de springkussens en skelteren op de skelterbaan! Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven bij het Speel- en Doe Paradijs.

Kinderboerderij Speel- en Doeparadijs de Koperen Ezel in Epe

Dieren knuffelen op de boerderij

Kom lekker rond kijken bij alle dieren. De Koperen Ezel is een kinderboerderij met ruim 40 ezels, daarnaast hebben zij ook cavia's, konijnen, geiten, hangbuikzwijnen, kippen, schildpadden, parelhoenders, kalkoenen, fazanten, pauwen, schapen, chinchilla’s uilen en geregeld jonge kalfjes.

Kinderboerderij Speel- en Doeparadijs de Koperen Ezel in Epe

De Koperen Ezel heeft ook steeds meer exotische dieren waaronder, wallaby’s, stekelvarkens, Mara’s, prairiehonden, Sika herten, een zeboe en zelfs een dromedaris.

Kinderboerderij Speel- en Doeparadijs de Koperen Ezel in Epe

Compleet kinderfeestje

Na afloop krijgen alle kinderen hun ezelrijbewijs mee naar huis. En de jarige krijgt altijd een presentje mee.

Kom langs en beleef een ezeltastische verjaardag!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor

Log In