Speel- en Beleefboerderij 'De Roosendaal'

Wat een gaaf en uniek kinderfeestje is dit!

Kom gezellig naar Speel- & Beleefboerderij " De Roosendaal". Verken het speelterrein op de traptrekker, breng een bezoekje aan onze boerderijdieren en als je moe wordt rust je even uit op 1 van de picknickbanken. Breid je feestje naar wens uit met 1 van onze arrangementen met o.a. onbeperkt limonade, iets lekkers, een cadeautje voor de jarige en een gereserveerde tafel bij aankomst.Kies uit tal van feestjes, bijvoorbeeld het Boerenknecht diploma feestje. Bij dit feestje neemt de boer(in) jullie mee de boerderij op. Alle kinderen krijgen een overall aan, waarna we een bezoekje brengen aan o.a. de kraamstal met zeugen met biggetjes en de koeienstal. Natuurlijk vertelt de boer(in) ook e.e.a. over de dieren en de boerderij. De kinderen worden betrokken bij de verzorging van de dieren. Het kijken, voelen en beleven staan hierbij voorop!

Naar het boerenknecht diploma feestje zijn er de volgende feestjes te vieren bij De Roosendaal:
- Spelen & Lekkers
- Spelen & Eten
- Spelen & Kidsbox
- Bakken & Spelen
- Knutselen & Spelen

Kijk voor meer informatie op de website van de Roosendaal!

Dàt is Speel- en Beleefboerderij 'De Roosendaal'

De boerderij is een neventak van boerderij "De Roosendaal", een agrarisch bedrijf met melkkoeien, kalfjes, zeugen met biggen en vleesvarkens. Daarnaast lopen er ook wat hobbydieren zoals pony's, kippen, ganzen en honden.

Op het terrein van de Speel- en Beleefboerderij vind je een klein gedeelte van onze boerderijdieren en wat dieren afkomstig van andere boerderijen. Daarbij is er een speeltuin met speeltoestellen zoals schommels, wipwappen, een zandbak, een springberg etc. Tussen de speeltoestellen door loopt een grote traptrekkerbaan. Met de traptrekker kun je zo het hele terrein verkennen.

Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en wat leren over de boerderij. Er is voldoende zitgelegenheid en horeca aanwezig. Wil je even uitrusten van een fietstocht? Ook dan ben je van harte welkom!

Kijk voor algemene informatie over de Roosendaal hier!