La Famiglia - Eten op z’n Italiaans

In het pittoreske Gelderse Harderwijk zit de gezellige eetgelegenheid  La Famiglia. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, wordt hier volgens Italiaans recept gekookt. Ga voor een van de vele smaakvolle antipasti, zuppe, pizza, pasta of vlees- en visgerechten. Noemenswaardig is de Big Green Egg, een speciale BBQ waarmee de koks het vlees overheerlijk met een gegrilde Argentijnse twist kunnen bereiden. Natuurlijk is er ook aan de kleine bambini gedacht met pasta’s, pizza’s of een lekkere Hollands hap van friet, oma’s appelmoes en een vettige snack. Let life taste good hebben ze vast en zeker gedacht bij La Famiglia. Ervaar het zelf!

Wij hebben een leuke kinder- en buitenspeelhoek. De tafel wordt speciaal voor de kinderen leuk gedekt, met kinderbord, bestek, beker en een goed kindermenu.

La Famiglia heeft een aparte speelkamer voor de kinderen waar de kids kunnen spelen en raggen, terwijl de ouders lekker zitten te eten. Er zijn genoeg kinderstoelen en aan het einde van de avond mogen de kinderen grabbelen in de grabbelton!