Het Kievitsveld
Viskweekweg 3, 8166 KJ Emst

Recreatie gebied Kievitsveld

Heerlijk een dagje zwemmen en spelen op Kievitsveld. Een dagje uit voor het hele gezin. Kievitsveld is een kindvriendelijk recreatiegebied van Leisurelands. Kinderen kunnen zwemmen in het speciaal afgezette deel van de plas.

Recreatiegebied Kievitsveld is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Wandelen langs de plas is ook erg leuk! Je ziet namelijk allemaal verschillende soorten vogels en waterdieren.

Neem een frisse duik in het water en geniet van het lekkere weer op het strand. Je kunt je hier prima een hele dag vermaken in het water of op de speeltoestellen. Naast het toiletgebouw zit een horeca aangelegenheid waar je kleine hapjes en drankjes en natuurlijk ijsjes kunt kopen. Daarnaast kan je actief watersporten en lekker eten bij Burnside Cablepark.

Bij de VVV Epe of op de webshop van Leisurelands (https://webshop.leisurelands.nl/nl/) kun je een jaarkaart voor het parkeren kopen. Kijk op www.zwemwater.nl voor de actuele kwaliteit van het zwemwater van Kievitsveld. Buiten het zwemseizoen (1 mei tot 1 oktober) kun je hier ook erg leuk wandelen en mag de hond los rondlopen!

Afbeelding
Copyright: Han Winters

  • Gratis toegang
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig